Monika Hanigovská Magazín

Niektorí slávni a bohatí majú len ZÁKLADNÚ či nedokončenú školu: Sú tam aj vaši miláčikovia?

Napriek popularite sa niektoré svetové hviezdy už nikdy nevrátili do školských lavíc. Uhádli by ste, kto všetko k nim patrí?

Ilustračný obrázok k článku Niektorí slávni a bohatí majú len ZÁKLADNÚ či nedokončenú školu: Sú tam aj vaši miláčikovia?
Zdroj: instagram.com/tomcruise , instagram.com/jennifer.x.lawrence , Instagram.com/badgalriri

Sú najväčšími hviezdami showbiznisu napriek tomu, že nikdy neskončili strednú či základnú školu. Mnohí na sebe tvrdo pracovali, riskovali a zároveň verili svojim snom, a skutočne to dotiahli veľmi ďaleko. Uhádli by ste, kto všetko k nim patrí?

Školské lavice nikdy priveľmi nedrali herecké esá ako Drew Barrymore, Jennifer Lawrence, Johnny Depp, Robert Downey Jr., Keanu Reeves, Tom Cruise, Daniel Radcliffe, Jim Carrey, John Travolta a Al Pacino.

Škola neoslovila ani speváčku Rihannu, ktorá začínala od nuly, a herečku Catherine Zety-Jones či napríklad filmového mága Walta Disneyho. Pozrite sa na niektorých z nich o čosi bližšie.

Jennifer Lawrence ničoho neľutuje

Známa herečka sa verejne netají tým, že neskončila ani strednú školu. „Odišla som zo strednej školy. Technicky nemám ani diplom,“ povedala pre Harper's Bazaar a zdôraznila, že uprednostnila samoštúdium.

Jennifer Lawrence, známa aj z kultového filmu Hry o život, nič neľutuje: „Chcela som si vytvoriť vlastnú cestu. Našla som to, čo som chcela robiť a nechcela som, aby mi v tom niečo prekážalo.“

„Ani priatelia neboli pre mňa takí dôležití ako moja kariéra,“ povedala herečka, ktorá už ako 18-ročná získala svoju prvú nomináciu na Oscara za film Zmrznutá kosť.

Keanu Reeves v škole nezapadol

Keanu Reeves odišiel zo školy, pretože mal veľa otázok. „Bola to veľmi malá škola a myslím, že som nezapadol,“ povedal herec, ktorý sa zaskvel vo filmoch ako Matrix, John Wick či napríklad Diablov advokát v roku 2008 pre The Daily Mail.

„Mal som konflikty. Bol som jedným z tých detí, ktoré malo veľa otázok. Prečo? – pýtal som sa príliš veľa na všetko. Nemohol som prestať, aj keby ma to dostalo do problémov,“ vyznal sa v rozhovore.

Začala hrať ako dieťa a už sa nezastavila

Herečka Drew Barrymore naštartovala svoju kariéru ako 7-ročná vo filme v E.T., na odvykačku sa dostala už ako 13-ročná a od rodičov odišla ako 15-ročná, preto asi nikoho neprekvapuje, že do školských lavíc sa príliš nehrnula.

Ako skončili ďalší? Catherine Zeta Jones odišla zo školy v 15 rokoch, aby študovala herectvo a v rovnakom veku zabuchol dvere za školou aj Johnny Depp či Quentin Tarantino. Britský herec Daniel Radcliffe, ktorý si zahral Harryho Pottera zase nedokončil strednú školu podobne ako jeho filmová postava nikdy neskončila štúdium na Rokforte.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM