Magazín

Projekt mladého Sulíka NECHUTNE hecuje výzvami: Kto zje ho*no za 100 eur? VIDEO

Syn šéfa liberálov odštartoval nevšedný projekt. „Hecovačkami“ chce konkurovať Instagramu i TikToku. Najnovšia splnená výzva vás šokuje!

Ilustračný obrázok k článku Projekt mladého Sulíka NECHUTNE hecuje výzvami: Kto zje ho*no za 100 eur? VIDEO
3
Galéria

Niektoré deti politikov žijú v ústraní, iné si užívajú záujem verejnosti a ďalšie zarezávajú na brigádach.

Najviac pozornosti si však nateraz ukrojil syn ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Jeho starší potomok to najprv skúšal ako model a potom rozbehol nevšedný projekt.

Bizarnosti za peniaze

Filip Sulík založil crowdfundingovú platformu Youdare, kde môže ktokoľvek adresovať druhému šialenú výzvu, a to za finančnú odmenu. Platforma funguje online od 7. januára a prispieť do nej možno predvolenou čiastkou alebo vlastnou sumou.

Projekt je to originálny, no otázniky vyvolávajú niektoré „hecovačky“, ktoré sú už poriadne cez čiaru, iné môžu mať dopad na zdravie. Najnovšia výzva vás však šokuje!

Zjedol ho*no za 100 eur

„Nájdi nejaké ho*no pri ceste tak, ako naposledy, ale tentokrát ho neroztlač v ruke, ale ochutnaj ho – normálne si z neho odkusni, trošku to požuj a potom to môžeš vypľuť, nemusíš prehltnúť. Dobrú chuť,“ píše sa vo výzve na Youdare.

Tá neostala bez povšimnutia. Našiel sa niekto, kto za 100 eur výzvu splnil a všetko natočil na video. To nájdete na konci článku.

Pozor, video nie je vhodné pre maloleté osoby a citlivé povahy!

Na platforme sú i iné aktuálne výzvy. Hľadá sa niekto, kto napríklad vypije vodku na ex, zje surové vajce so sladkým nápojom a chilli omáčkou a vypije citrónovú šťavu bez vody.

Chce konkurovať Instagramu či TikToku

Mladý Sulík dúfa, že pre svoj projekt nájde investora: „Pôjdeme do Ameriky, čo je omnoho zaujímavejší trh. Časom chceme pridať nové funkcionality a veríme, že budeme schopní konkurovať najväčším hráčom, ako Instagram alebo TikTok,“ povedal pred niekoľkými mesiacmi pre denník Živé.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Filip Sulík
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM