Monika Hanigovská Magazín

Nový TREND rodičiek: Deti privádzajú na svet dokonale upravené a nalíčené, FOTO

Niektoré budúce mamičky zaujíma aj to, ako budú vyzerať počas pôrodu a po ňom. Na pôrodnú sálu prichádzajú s make-upom, umelými riasami a nešetria ani na tip-top účese.

Ilustračný obrázok k článku Nový TREND rodičiek: Deti privádzajú na svet dokonale upravené a nalíčené, FOTO
5
Galéria

Trendy neobchádzajú ani tehotné ženy. Niektoré z nich sa snažia počas pôrodu vyzerať čo najlepšie. Vo svete sú čoraz populárnejšie pôrody, pri ktorých by ste u budúcich mamičiek skôr tipovali, že sa chystajú s bruškom na ples, ako na pôrodnú sálu.

Ženy na sociálnych sieťach ukazujú, ako si tesne pred termínom pripravujú make-up a svoju pozornosť upriamujú aj na očné tiene, riasy či vlasy. Všetko to nakrúcajú a označujú hastagom #birthingmakeup.

Chcem byť kráľovnou

„Nalíčila som sa pred narodením svojho dieťaťa. Chcem, aby sa s kráľovnou stretlo v plnej kráse,“ vysvetlila pre pôrodom istá Lae Harris na Tiktoku. Budúca mamička verejnosť popritom informovala o tom, na koľko centimetrov je už otvorená.

Trendu podlieha stále viac tehuliek, dôkazom sú pribúdajúce fotky a videá naprieč internetom. Myslíte si, že podobnému ošiaľu podľahnú čoskoro aj Slovenky?

FOTO: Pôrod? Bez šminiek a make-upu si to niektoré ženy nedokážu predstaviť
5
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM