Rastislav Búgel Zo zahraničia

Otvorenie svetoznámeho fastfoodu vyvolalo v Prahe OŠIAĽ: Dočkáme sa ho aj na Slovensku?

V Prahe otvorila svoju prvú pobočku svetoznáma sieť rýchleho občerstvenia. Niektorí zákazníci na mieste čakali viac ako deň.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenie svetoznámeho fastfoodu vyvolalo v Prahe OŠIAĽ: Dočkáme sa ho aj na Slovensku?
Zdroj: Twitter.com/Filip Horký , Twitter.com/ADMVLNTA

Viac ako dvadsať hodín čakali prví zákazníci na otvorenie novej pobočky amerického fastfoodu Popeyes v Prahe. Mali na to dobrý dôvod. Prví traja zákazníci boli totiž odmenení celoročným menu zdarma. Zároveň si prvá stovka zákazníkov pochutnala na bezplatnom sendviči Chicken Sandwich.

Čakali už od predošlého dňa

Nechýbala hudba a usmiate hostesky. Otvorenie prevádzky legendárneho rýchleho občerstvenia spustilo doslova ošiaľ. Hoci reštaurácia slávnostne otvorila v piatok (3. novembra), prví záujemcovia dorazili už o deň skôr.

„Prišli sme okolo ôsmej, takže sme tu už viac ako dvadsať hodín,“ povedal pre idnes.cz Šimon, ktorí patril medzi prvých zákazníkov.

Šimon však úplne prvý nebol. Na čele radu stála trojica kamarátov.

Ich odhodlanie prekvapilo aj šéfa Popeyes Marka Blaževiča: „Chlapci ma veľmi prekvapili. Navyše prekonali rekord v čakaní. Vo Varšave zatiaľ držali 19-hodinový rekord čakania pri príležitosti otvorenia prvej pobočky v Poľsku. Oni tu čakajú určite viac ako 25 hodín, neuveriteľné.“

A čo Slovensko?

Ako informoval portál tvnoviny.sk, už teraz reťazec plánuje v Česku otvoriť ďalšie dve prevádzky. Nedávno dokonca vstúpil na poľský trh.

Na mieste je tak otázka, či sa v dohľadnej dobe dočkajú aj slovenskí zákazníci. „Teraz sme otvorili prvé pobočky v Poľsku a Česku, preto sa sústredíme na tieto dve krajiny,“ krotí nadšenie Marko Blaževič.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM