Rastislav Búgel Kultúra

Časy sa navždy zmenili: Legendárnu scénu už v Simpsonovcoch NIKDY neuvidíte!

Máte radi Simpsonovcov? V tom prípade sa pripravte na to, že už viac neuvidíte scénu, bez ktorej si seriál ani nevieme predstaviť.

Ilustračný obrázok k článku Časy sa navždy zmenili: Legendárnu scénu už v Simpsonovcoch NIKDY neuvidíte!
9
Galéria

Úspešný animovaný seriál Simpsonovci zabáva divákov po celom svete už od roku 1989. Navyše, kreslený sitkom je najdlhšie vysielanou reláciou v histórii televízie.

Koniec tradičného „vtipu“

Obľúbený seriál sa však zmenil. Už v ňom viac neuvidíme scénu, ktorá ho sprevádza už od jeho počiatku.

Priaznivci žltej rodinky vedia, že Homer svojho syna Barta často trestá škrtením, pri ktorom chlapcovi vyliezajú oči z jamiek a vyplazuje jazyk. Tomu je po desaťročiach koniec.

Časy sa zmenili

V tretej epizóde 35. série s názvom McMansion & Wife navštívi Homer spolu s Marge nového suseda Thayera. Hlava rodiny Sipmsonových počas návštevy tvrdí, že zmenila spôsob výchovy svojho nezbedného syna.

Keď si Homer potrasie s novým susedom rukou, ten poznamená, že má pevný stisk. Na to Homer zareaguje: „Vidíš Marge, škrtenie toho nášho chlapca sa vyplatilo.“ Hneď však dodá: „Robím si srandu, toto už nerobím. Časy sa zmenili.“

A naozaj. Ako pripomína portál The Sun, posledným momentom, kedy Homer škrtil Barta, bola 31. séria vysielaná v rokoch 2019 až 2020.

Časy sa menia, a tak zareagovali aj tvorcovia najúspešnejšieho seriálu. Ako pripomenul server, hoci išlo o jednu z najikonickejších scén seriálu, v posledných rokoch bola pre svoju brutalitu často kritizovaná rodičmi a aj rôznymi organizáciami.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM