Magazín

Po 17 rokoch sa vracia obľúbená šou pre VYDAJACHTIVÉ Slovenky: KTO je nástupca Honzíka?

Už čoskoro na obrazovkách odštartuje legendárna šou, no v novom formáte! Romantická šou Nevesta pre milionára zmenila názov a vymenila Honzíka za tohto muža.

Ilustračný obrázok k článku Po 17 rokoch sa vracia obľúbená šou pre VYDAJACHTIVÉ Slovenky: KTO je nástupca Honzíka?
11
Galéria

„Přijmeš moji růži?“ Túto legendárnu vetu majú po 17 rokoch doteraz mnohí vrytú v pamäti. Pochádza z obľúbenej reality šou Nevesta pre milionára, v ktorej sa ženy snažili získať srdce podnikateľa Jana Novotného, známeho medzi Slovákmi pod menom Honzík.

Televízny formát sa opäť vracia na obrazovky. Zmenil názov a kľúčovú postavu – muža hľadajúceho skutočnú lásku. V zoznamovacej šou Ruža pre nevestu sa predstaví 29-ročný rodák zo Štúrova.

Tomáš Tarr pôsobí ako podnikateľ, model a influencer. Slovák žije niekoľko rokov v Bangkoku.

Viaceré vzťahy mu už stroskotali

„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu je pre mňa výzvou a zároveň akýmsi dobrodružstvom na ceste hľadania lásky. Viaceré moje vzťahy v zahraničí stroskotali práve na kultúrnych rozdieloch či rozdielnej mentalite žien, na akú som bol dovtedy zvyknutý. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou,“ povedal Tomáš Tarr. Informovala o tom TV Markíza.

„Nájsť si v tomto hektickom období môjho života dievča zo Slovenska, s ktorým budem mať veľa spoločného a s ktorým môžem zdieľať svoje hodnoty a zápal pre prácu, bola pre mňa motivácia, ktorá v rozhodovaní jednoznačne zvíťazila,“ vyznal sa Tomáš Tarr.

Televízna show Ruža pre nevestu odštartuje už na jar roku 2023.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Romantická šou je späť! Kto nahradí Honzíka?
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM