han Magazín

Prezidentka Čaputová v náruči TOHTO muža: POZRITE, ako im to spolu pristane!

Leto, prázdniny a dovolenky sú v plnom prúde. Nezabúda na to ani prezidentka Zuzana Čaputová.

Ilustračný obrázok k článku Prezidentka Čaputová v náruči TOHTO muža: POZRITE, ako im to spolu pristane!
18
Galéria

Hlava štátu je aj napriek letnej pohodovej atmosfére stále aktívna na sociálnych sieťach. Počas prázdnin sme ju mohli vidieť v rôznych podobách: Ako športovkyňu či nahodenú v kroji. Najnovší záber nájdete vo FOTOGALÉRII!

Túra aj kroje

Prezidentku sme pred pár týždňami mohli vidieť napríklad na túre neďaleko Banskej Bystrice. Článok k tejto udalosti si môžete pozrieť TU.

„26 km v nohách našimi krásnymi horami za jeden deň, únava, ale skvelý pocit. Pridala som sa v záverečný deň Memoriálu Stopami ukrývaných detí 2022, ktorý organizuje združenie Post Bellum,“ uviedla vtedy Čaputová, ktorá zaujala výzorom. Obliekla si legíny a na chrbte mala batoh.

Neskôr sa ukázala v obci Muráň v okrese Revúca, kde si vyskúšala, aké to je piecť tradičné buchty. TU nájdete článok.

Pred pár dňami v prezidentskom paláci v Bratislave prekvapila všetkých, keď si obliekla kroj. Písali sme o tom tento ČLÁNOK. „Bolo úžasné si len tak pre radosť zaspievať, zasmiať sa, porozprávať. Aj vďaka krásnemu kroju, ktorý ste mi priniesli vyskúšať, som sa cítila ako jedna z vašich členiek,“ zverila sa Zuzana Čaputová po stretnutí so seniormi z Folklórneho speváckeho súboru Radosť.

Odkaz Slovákom

Najnovšie sa na Facebooku ukázala so svojím priateľom Jurajom Rizmanom, s ktorým predtým „šantila“ na festivale Pohoda. Na fotke sú v spoločnom objatí a prezidentka toto ku príspevku napísala: „Pekné letné dni, veľa pohody všetkým ľuďom a celému Slovensku.“

Ďalšie aktuálne témy

Pekné letné dni, veľa pohody všetkým ľuďom a celému Slovensku.

Posted by Zuzana Čaputová on Sunday, August 7, 2022
Čaputová s priateľom a ďalšie fotky z leta
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM