ELA Magazín

Rok 2021 pre Slovensko: Kedy skončí pandémia? Veľký ZVRAT čaká aj politiku

Celý rok 2021 sa ponesie vo vibrácii čísla 5. Čo to číslo znamená a čo sa z neho dá vyčítať podľa numerológie na najbližšie mesiace?

Ilustračný obrázok k článku Rok 2021 pre Slovensko: Kedy skončí pandémia? Veľký ZVRAT čaká aj politiku
Zdroj: pixabay.com

Známa numerologička Lívia nám v minulom článku priblížila, aký bude rok 2021 z pohľadu numerológie.

„Celý rok sa ponesie vo vibrácii čísla 5. Energia čísla päť prináša na svet kvalitatívne nových vodcov, ktorí sú duchovne, morálne, intelektuálne a emocionálne na vyššej úrovni. Budú to osvietení ľudia, ktorí pomôžu svetu odpútať sa od prežitkov, dogiem a uvoľnia cestu k vykúpeniu sa z hriechov z minulosti. Ľudstvo bude hľadať pravdu a hlbší zmysel svojej existencie,“ vysvetľuje Lívia.

Keďže pandémia koronavírusu neobišla ani našu krajinu a od parlamentných volieb vo februári minulého roka zamávala aj politickou scénou, opýtali sme sa jej, ako sa tieto dve oblasti budú na Slovensku v ďalších mesiacoch vyvíjať.

Koniec pandémie?

„Pandémia skončí do leta. Lepšie povedané, s vírusom sa naučíme žiť. Vibrácia roka totiž nepraje prežitkom a starým schémam. Svet už nikdy nebude taký, aký bol, ale vrátime sa do normálnu obohatení novými pravidlami či skúsenosťami,“ hovorí numerologička.

Keďže koronavírus riadne zamával aj politickou situáciou a náladami, postojmi či často vyhrotenými emóciami vládnych činiteľov, ale aj občanov, je namieste otázka, či sa bude napätie stupňovať. Aktuálne sa u nás často skloňuje aj dopyt po predčasných voľbách.

A čo politika?

Pozitívnou správou je, že v tejto oblasti to má byť dobrý rok pre Slovensko. „Na jar Slovensko doslova ožije. Nastávajú totiž veľké zmeny k lepšiemu, pretože všetko, čo nefunguje, musí nutne skončiť. Spustia sa nové projekty a v politike pomaly začne proces generačnej výmeny. Politika tak ako ju poznáme, prestane fungovať,“ prezrádza prekvapivú prognózu Lívia.

Narodiť sa má aj viac detí, do popredia sa dostane nová bytová politika, nové finančné istoty, podpora rodiny a duchovnej, intelektuálnej obrody. Pôjdeme do lepšieho!

Mnohých teraz trápia aj financie. „Aj v oblasti financií dochádza k zmenám. Spôsob financovania, platieb alebo dokonca aj mena môžu prejsť reformou. Máme pred sebou veľmi zaujímavý rok plný nečakaných pozitívnych zmien. Nastane obroda podnikania a zvýši sa tak aj počet nových pracovných miest,“ uzatvára Lívia.

A bodaj by sa mnohé z toho aj udialo!

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM