Magazín

Schudnutá Koščová sa ukázala v PODPRSENKE: Dlhé roky som sa za prsia hanbila!

Speváčka Katarína Koščová prešla po fyzickej stránke veľkou premenou. Spoznali by ste ju ešte?

Ilustračný obrázok k článku Schudnutá Koščová sa ukázala v PODPRSENKE: Dlhé roky som sa za prsia hanbila!
Zdroj: instagram.com/katarina.koscova

Katarína Koščová odštartovala svoju kariéru ako víťazka hudobnej show Slovensko hľadá Superstar z roku 2005. Talentovaná Prešovčanka odvtedy prešla kus cesty, stala sa matkou a po profesijnej stránke sa venuje najmä šansónu, jazzu a folku.

V jej živote však nastala ďalšia zmena! Speváčku by ste už ťažko spoznali. Umelkyňa stratila svoje plnšie krivky a medzi ľuďmi aj na fotkách je neprehliadnuteľná.

Najnovšie však opäť prekvapila, keď odhalila svoje telo. Zverejnila fotografie v podprsenke, a to s dobrým úmyslom.

Kúpa bola vždy nutným zlom

„Kamaráti, tuto úplne vychádzam zo svojej komfortnej zóny, ale teda som pomerne nadšená, nuž sa podelím… pre mňa bola kúpa podprsenky vždy nutným zlom,“ priznala sa speváčka na svojom Instagrame.

A zašla ešte ďalej: „Celý život mám veľké prsia a vždy som tým trpela, dlhé roky som sa hanbila, potom som sa prestala, ale zasa prišla bolesť chrbta, čiže mi to vždy prišlo, že prsia sú jedna veľká oštara.“

Medzi nami ženami

No až teraz po 40-tke zistila, že trpieť nemusí. „Zistila som napríklad, že nosím úplne zlý obvod – o 15 centimetrov väčší ako potrebujem. Čiže moja podprsenka vôbec neplnila nosnú funkciu, aj preto tá bolesť chrbta. Zistila som, že si je treba prsia v košíčkoch správne uložiť, nie ich len tak halabala šupnúť a hotovo. Pekne ma poučili aj o správaní sa k tomuto kusu odevu. To sa jak o zvieratko treba starať,“ opísala s humorom jej vlastným.

Speváčka sa rozhodne nemá za čo hanbiť a na sebe ukázala model, ktorý dokáže odľahčiť chrbticu od váhy pŕs. Akú podprsenku nosiť pre pekné prsia? A poznáte jednoduché pravidlo troch podprseniek? Možno aj vás tieto postrehy prekvapia. NÁJDETE po prekliku TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM