Magazín

Slovenskí herci sa obliekli do plaviek: A ženy? Sú vo vytržení! FOTO

Takto ste ich ešte asi nevideli! Známe tváre sa obliekli do plaviek a vyvolali lavínu reakcií.

Ilustračný obrázok k článku Slovenskí herci sa obliekli do plaviek: A ženy? Sú vo vytržení! FOTO
11
Galéria

Slovenskí herci vystriedajú počas roka množstvo filmových, televíznych či divadelných úloh. No počas leta sa ukážu tak, ako ich nepoznáme. Ktorí známi Slováci sa obliekli do plaviek a vyvolali ohlasy?

Ján Koleník, Jozef Vajda, Branislav Deák, Maroš Kramár a vychádzajúca hviezda menom Victor Ibara, tí všetci ukázali, ako si vedia užiť teplo a potešiť fotkou nejednu ženu.

Miláčik žien? Ján Koleník a …

Umelec patrí roky medzi najžiadanejších hercov na Slovensku a v Čechách. Naposledy ukázal svoj talent po pohybovej stránke, keď zažiaril v tanečnej šou Let's Dance. No darí sa mu zaujať aj na sociálnych sieťach.

Ženská časť oceňuje momentky, pričom stačí, ak odhodí tričko alebo sa ukáže v bazéne: „Ďalšia fotka Janka Koleníka, ktorá bude na mojej stene,“ napísala jedna z fanúšičiek. „Nádherný muž,“ neodpustila si ďalšia obdivovateľka na jeho Instagrame.

„No ja mám 65 rokov, chlapi ma už nechávajú pokojnou, ale tento chlap ma pokojnou rozhodne nenechá,“ vyznala sa istá diskutujúca pani z Čiech.

Jozef Vajda

Medzi hercami boduje výrazne aj Jozef Vajda. Treba uznať, že je vo výbornej forme a vôbec problém zhodiť oblečenie. „Jožko. To ako vyzeráš? Ty si krásny,“ napísala mu pod fotkou na Instagrame herečka a moderátorka Bibiana Ondrejková. Pridala sa tiež istá Veronika: „Jožko! Ty si borec.“

Sisa si zase myslí, že herec zreje „ako víno“, no jeho postava zaujala i mužov. „Dnešní mladí vypasení „muži“ by si mali brať príklad. Klobúk dole,“ pochválil ho Patrik, pričom padli slová ako napríklad „namakaný“ či „borec“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Ktorému hercovi to v lete pristane najviac? Kto je váš favorit?

Jozef Vajda 10.6%
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM