Magazín

Slovensko si zvolilo novú missku: No prišla Plačková a UCHMATLA si všetku pozornosť! VIDEO

Čo tam po krásnej a mladučkej víťazke Miss Universe, keď ju zatienila samozvaná kráľovná Instagramu.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko si zvolilo novú missku: No prišla Plačková a UCHMATLA si všetku pozornosť! VIDEO
9
Galéria

Krásne Slovenky aj tento rok zabojovali o prestížny titul Miss Universe Slovakia 2022. Napriek tomu, že korunku si odniesla 23-ročná Karolína Michalčíková, v závere slávnostného programu sa všetky oči upierali úplne niekam inam. Čo sa stalo?

Mal len zabaviť a zaspievať, ale…

Podujatie sa konalo na známej diskotéke v Banskej Bystrici, a poslednou bodkou za programom malo byť vystúpenie Reného Strausza so svojou kapelou Cico Band. Manžel Plačkovej však šou neukončil odchodom, ale v priamom prenose vyzval manželku, aby prišla na pódium.

Do tretice svadba v kostole?

„Toto nebolo v pláne. Moja pani manželka si zmyslela, že chceme mať svadbu v kostole, ale predtým by som ťa mal požiadať o ruku,“ vysvetlil v preplnenej sále, vytiahol prsteň a kľačiačky ju požiadal o ruku.

Slovenský influencer stihol počas toho ešte zavtipkovať na jej účet: „Láska, ale mám tu pánsky prsteň, lebo teraz máš trošku väčšie prsty.“

Zaskočená Influencerka však povedala „áno“, napriek tomu, že svoju lásku spečatili v roku 2015 a opakovane si manželský sľub obnovili o niekoľko rokov neskôr v Las Vegas.

Vyzerá to tak, že Strauszovcom je to málo a schyľuje sa k ďalšej svadbe. Nečakaný záver zo súťaže miss si môžete pozrieť aj vo VIDEU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Miss Universe Slovakia 2022
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM