han Magazín

Smútok v rodine populárneho moderátora Michala Hudáka: Smrť milovaného otca!

Obľúbený moderátor a zabávač Michal Hudák prežíva smutné chvíle. Jeho milovaný otec totiž zomrel vo veku 83 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Smútok v rodine populárneho moderátora Michala Hudáka: Smrť milovaného otca!
Zdroj: reprofoto: TV JOJ/Inkognito

Život strieda smrť. Táto odveká rovnosť platí na každého človeka a nikto sa tomu nevyhne. Keď však príde nečakane, je to silný zásah do duše každého z nás. Veľmi dobre o tom vie zabávač známej relácie TV JOJ Inkognito, v ktorej hviezdi práve Michal Hudák.

Mimochodom, jeho kolega spomínanej relácie prežil pred pár dňami rovnakú bolesť. Hudobník, moderátor a zabávač Marián Čekovský sa rozlúčil na cintoríne v Michalovciach so svojím otcom pred pár dňami.

Ako prvý o smrti informoval portál pluska.sk. „V nedeľu mal narodeniny a zomrel v pondelok,“ uvádza web denníka Plus Jeden Deň a argumentujú, že sa to dozvedeli o príbuzných.

Smutnú správu neskôr potvrdil samotný moderátor aj portálu cas.sk. „Áno, bohužiaľ, je to pravda,“ povedal zronený Michal Hudák Novému času. Jeho otecko, ktorý sa volal rovnako, čiže Michal, skonal ako 83-ročný.

Michalov otec bol známy tým, že v pracoval v prešovskom štúdiu Slovenského rozhlasu. Bol dlhé roky vdovcom. Populárny Michal Hudák tak prežíva ťažké chvíle. Mimochodom, jeho kolega spomínanej relácie prežil pred pár dňami rovnakú bolesť. Aj Marián Čekovský pochoval pred pár dňami svojho otca. Informovali sme o tom v tomto článku.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM