han Správy Politika

Status Matoviča na tému COVID automat: Ak sa budete sťažovať, ja som to NEPOTOTO!

Premiér Igor Matovič sa na sociálnej sieti znovu raz "rozpísal". Tentoraz sa vyjadril ku COVID automatu, ktorý platí od pondelka (8. 2.).

Ilustračný obrázok k článku Status Matoviča na tému COVID automat: Ak sa budete sťažovať, ja som to NEPOTOTO!
Zdroj: Facebook.com/igor.matovic.7

Líder koaličnej strany OĽANO a predseda vlády je od začiatku pandémie aktívny predovšetkým na sociálnych sieťach, za čo sa mu ušla veľká kritika. A to nielen od opozície či občanov, ale aj koaličných partnerov.

Koaličná strana Za ľudí má “plné zuby” spôsobu riadenia vlády. Takto vicepremiérka­Veronika Remišová na tlačovej konferencii kritizovala nedávno, že ministri sa nemôžu o dôležitej epidemiologickej informácii dozvedieť zo sociálnej siete predsedu vlády.

Necháva to iným

Zrejme aj preto necháva premiér čoraz častejšie rozhodovanie na iných. Stalo sa tak aj minulý týždeň, keď počas oficiálnej návštevy Francúzska poveril ministra financií Eduarda Hegera, aby „viedol vládu“ za neho. V podobnom duchu vyznieva aj jeho status na Facebooku.

„V týchto dňoch sa mnohí tí, čo trpia s perom v ruke pocitom morálnej nadradenosti nad nedostatočne progresívnymi obyčajnými ľuďmi, nechávajú počuť, ako je COVID automat je nafigu nastavený a ako na koronu nezaberá… Ako to Matovič zase potototo,“ napísal premiér na sociálnu sieť.

Riešia to odborníci

Matovič sa v statuse odvoláva na to, že vypočul názory iných a teda aktuálne problémy s koronavírusom riešia odborníci a vedci. „Nuž, moji milí, mesiace ste šírili nenávisť voči opatreniam s tým, že všetko treba nechať na odborníkov či vedcov. A keď to teda ešte neviete, čo veľmi dobre viete, že COVID automat je čistokrvné dielo odborníkov a vedcov,“ píše premiér a na záver dodal:

„Tak by som bol rád, aby ste nešírili svoje nenávistné bludy, a keď bude fungovať, pochváľte ich, a keď nie, tak viete, kde sa sťažovať, autorov poznáte.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

COVID AUTOMAT V týchto dňoch sa mnohí tí, čo trpia s perom v ruke pocitom morálnej nadradenosti nad nedostatočne...

Posted by Igor Matovic on Wednesday, February 10, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM