Monika Hanigovská Politika

Sulík dal prednosť Geissenovcom pred Zelenským: Prečo im aj po kritike robí SPRIEVODCU?

Napriek kritike šéf SaS a minister hospodárstva ukazuje naďalej boháčom krásy Slovenska. Má na to podľa svojich slov ten najlepší dôvod.

Ilustračný obrázok k článku Sulík dal prednosť Geissenovcom pred Zelenským: Prečo im aj po kritike robí SPRIEVODCU?
10
Galéria

Carmen a Robert Geissenovci so svojimi dvoma dcérami Shaniou a Davinou spoznávajú ďalšie nádherné miesta Slovenska, pričom v pätách im je naďalej Richard Sulík.

Reality show namiesto ministrovania

Minister hospodárstva neustúpil napriek vlne kritiky a odkazu Fica, že je animátorom nemeckých zbohatlíkov: „Považujem za výsmech ľuďom na Slovensku, že padajú na ústa, ceny rastú, a minister hospodárstva namiesto toho, aby sa venoval cenám na Slovensku a cenám benzínu, tu robí animátora dvom nemeckým zbohatlíkom,“ vyjadril sa k návšteve pred niekoľkými dňami líder opozičného Smeru-SD.

Sulík robil sprievodcu ďalej a dokonca uprednostnil milionárov pred prejavom ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v slovenskom parlamente. Ostatní ministerskí nominanti SaS boli prítomní.

Sulíka otázky novinárov, ktoré mierili práve na jeho neúčasť v parlamente, viditeľne nepotešili a reagoval podráždene: „Mal som iný pracovný program… Bol som mimo Bratislavy, nechce sa mi to teraz ani konkretizovať. Viem, čo sledujete otázkou, a kam smeruje… zase budú zbytočné titulky a budete sa v tom zbytočne rýpať, vyhľadajte si to, čo chcete.“

Šou pokračuje

Vydarená rodinka si Slovensko užíva naplno. Potom, čo si Geissenovci obzreli Bratislavu, večerali s politikmi, užili si noc v Pezinku na luxusnom zámku, a zabavili sa na okruhu Slovakia Ring či konskom parkúre, vydali sa do Banskej Štiavnice.

Nemecká rodinka si stihla pozrieť miestny mestský úrad, odtiaľ sa presunula na strelnicu a napokon ich kroky viedli do obľúbenej Banky lásky.

Koľko stála ich návšteva?

A keďže sa Sulík po boku milionárov ukazuje už pomaly ako člen produkčného tímu, namieste je otázka, či a koľko nás ich návšteva stojí.

„Návšteva rodiny Geissenovcov je pre Slovensko takmer zadarmo. Zaplatíme len tri noci technickému tímu, to sú stovky, možno náklady do dvetisíc eur,“ vyrátal Sulík náklady konkrétnejšou sumou po rokovaní vlády.

Je to podľa jeho slov pre Slovensko obrovský prínos. „Rozhodli sa, že nenatočia jeden diel o Slovensku, ale tri, a všetky budú vysielané počas budúceho roka,“ prezradil a zdôraznil, že každý diel dokumentárnej reality show Geissenovci – Ťažký život milionárov, má odhadom 5 miliónov sledovaní.

„Ak len jedno percento z tých, čo to uvidia, zavíta na Slovensko, tak sa to určite oplatilo,“ myslí si Sulík.

Geissenovci uverejňujú svoje cesty a výlety na sociálnych sieťach. Tie dokážu vždy prilákať množstvo fanúšikov a zvedavcov. Carmen sa zatiaľ pochválila len zábermi z letiska a hotela, Robert si dal od sociálnych sietí asi prestávku, nakoľko na jeho účte nie je zatiaľ žiadna zmienka o Slovensku.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Súvisiace články:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM