MI Ako ušetriť

Super akcie mobilných operátorov! Kto vám dá najlepší mobil?

Mobilní operátori sa predháňajú v bonusoch a akciách, ktorými lákajú zákazníkov do svojej siete. Získať tak môžete aj špičkový smartfón za výhodnú cenu.

Ilustračný obrázok k článku Super akcie mobilných operátorov! Kto vám dá najlepší mobil?
Zdroj: pixbay.com

Aktuálne rozvírila vody konkurencie medzi mobilnými operátormi 4ka, ktorá ponúka možnosť získať nový špičkový mobil s paušálom so zľavou až 210 eur. Ak potrebujete skôr tablet, môže vás zaujať ponuka 02 a špeciálnu akciu pre študentov pripravil Orange.

Super smartfón

Zorientovať sa v ponukách mobilných operátorov nie je ľahké. Zákazníci musia brať do úvahy množstvo faktorov, ktoré súvisia s ich osobnými potrebami – niekto potrebuje hlavne veľa dát, iný výhodné volania a pre niekoho je prioritou dokonalé pokrytie aj mimo veľkých miest. Medzi vyhľadávané bonusy patria aj zľavy na nové zariadenia, ktoré zákazníci môžu získať.

Atraktívnu ponuku pre zákazníkov s vyššími dátovými paušálmi priniesla na trh 4ka. Získať môžu špičkový smartfón s bonusom až do výšky 210 eur. V ponuke je 23 zariadení vrátane značiek Apple, Huawei či Xiaomi a dvoch tabletov.

Bonusy na nákup sa pohybujú od 36 eur v prípade paušálu SLOBODA 100+ pri 12 mesačných platbách, až po 210 eur v prípade paušálu SLOBODA NEKONEČNO+ a 30 mesačných platbách.

Operátor uvádza aj konkrétny príklad, ako môžete ušetriť: Vyberiete si trebárs paušál SLOBODA NEKONEČNO+ za 22 eur mesačne spolu s iPhone SE (2020) na dva roky. Bez bonusu na telefón by mesačná platba bola 42,25 eur, ale po aktuálnej zľave sedem eur je mesačná faktúra len 35,25 Eur.

Nevyhadzujte peniaze zbytočne

Aj pre študentov

Operátor O2 ponúka na webe program Strieborné O2 Dáta s tabletom od Lenova, ktorý je možné kúpiť so zľavou sedem eur mesačne. Zákazníci získajú aj neobmedzené volania vo vlastnej sieti. Za dva roky tak môžu ušetriť až 168 eur.

Telekom ponúka aktuálnym zákazníkom najvýhodnejšiu ponuku, ktorú im je pripravený urobiť priamo na mieru. Súčasťou sú aj vernostné zľavy. V e-shope získate zľavu 10 eur na nové zariadenie a pri predĺžení paušálu aj vernostnú zľavu až do 30 eur.

Aj Orange priniesol jesennú akciu na smartfóny k paušálu. Získať tak môžete napríklad Samsung Galaxy lacnejší o 150 eur, alebo Apple iPhone 12 so zľavou 70 eur.

Pre mladých ľudí môže byť zaujímavá ponuka, v ktorej im Orange poskytuje k študentskému paušálu Go Yoxo neobmedzené dáta na osem dní počas jedného zúčtovacieho obdobia. Podľa cenníka operátora platí výhoda do 24. augusta 2022.

Článok vznikol v spolupráci s mobilným operátorom 4ka

Aj takto môžete ušetriť

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM