MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Ohrdnutý milenec zabil Adrianu suvenírom zo Slovenska

Bola to vražda z lásky či žiarlivosti? Mladú Slovenku zabil na Bali jej miestny priateľ, s ktorým sa čerstvo rozišla. Vražedná zbraň bola zo Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Ohrdnutý milenec zabil Adrianu suvenírom zo Slovenska
Zdroj: Facebook.com/Bali Tour Guide

V januári indonézske médiá informovali, že na ostrove Bali našli zavraždenú mladú slovenskú ženu. Adrianu (29) našli ležať na kuchynskej dlážke celú zakrvavenú s bodnými ranami na krku. Polícia už vypátrala a obvinila jej vraha, ktorému hrozí trest smrti.

Najťažší trest

Indonézsky portál thebalisun.com informuje, že vrahom mladej Slovenky, ktorá dlhšie žila na Bali, má byť jej indonézsky priateľ Lorens Parera. Zasadil jej niekoľko smrteľných rán nožom v dome, v ktorom Adriana žila. Teraz ho zrejme čaká najprísnejší trest.

„Lorens čelí obžalobe z troch zločinov. Je možné, že dostane trest smrti za úkladnú vraždu,“ píše thebalisun.com.

Obžalovaný Indonézan priznal, že sa nedokázal preniesť cez rozchod, ktorý mu Adriana oznámila krátko pred vraždou. Zároveň sa bál, že ho udá polícii v súvislosti s jeho motorkou. Portál však nepribližuje, či bola kradnutá, alebo s ňou súvisel iný problém.

Policajti proti nemu zhromaždili niekoľko dôkazov, ktoré ho majú usvedčovať zo spáchania vraždy. „Medzi dôkazmi je nôž, ktorý si kúpil počas dovolenky na Slovensku s Adrianou, pokazený mobil a motorka,“ uvádza portál.

Hádky už dávnejšie

Indonézske médiá už dávnejšie priniesli slová Adrianinho suseda Wayana Parta. Potvrdil, že Slovenka žila v prenajatom dome tri mesiace spolu so svojou kamarátkou. V dome sa zrejme dialo niečo nezvyčajné už skôr, pretože podľa suseda tam nedávno bola policajná hliadka.

Polícia teraz upresnila, že Adriana žila vo svojom prenajatom dome približne rok. Jej bezvládne telo našla v kaluži krvi kamarátka, ktorá ju prišla navštíviť. Úmrtie slovenskej občianky už potvrdilo aj ministerstvo zahraničných vecí v Bratislave.

Ilustračné foto

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM