MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Orál z pumpy nás preslávil po celom svete

Bizarný prípad lupiča, ktorého na bratislavskej pumpe zadržala žena vďaka orálnemu uspokojeniu, doslova prevalcoval internet a zahraničné médiá.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Orál z pumpy nás preslávil po celom svete
Zdroj: pixabay.com

Malajzia, USA, Rusko, Švajčiarsko, Veľká Británia… to je len niekoľko krajín, kde miestne médiá informujú o pikantnej lúpeži z bratislavskej benzínovej pumpy na Panónskej ceste. Všetci to komentujú ako neuveriteľnú udalosť a Briti si spomenuli aj podobnú historku z minulosti.

Ako z filmovej paródie

Švajčiarsky portál 20min.ch podrobne popisuje, ako žena na bratislavskej pumpe odhodlane ústami ukájala lupiča, až kým neprišla polícia.

„Vyzerá to ako scéna z filmovej policajnej paródie a predsa sa to naozaj stalo na jednej benzínke v Bratislave,“ píšu Švajčiari.

Detailne svojim čitateľom približujú, ako sa srbský lupič vyhrážal pumpárovi smrťou, aby mu dal peniaze z kasy a ako potom chcel získať aj obsah trezoru vzadu v kancelárii.

„V tej chvíli veci nabrali naozaj zvláštny spád…. Za neznámych okolností sa dnu dostala žena, ktorá začala lupičovi poskytovať orálny sex.“ Švajčiarsky portál čerpal z informácií slovenských médií ešte pred zverejnením podrobností, ako k tomuto pikantnému zvratu došlo.

Aj preto pripája úvahy, čo vlastne ženu motivovalo, aby Srba začala uspokojovať. „Chcela len spraviť dobrý skutok? Bála sa, že jej zločinec ublíži? Dúfala, že takto získa časť peňazí, ktoré práve ukradol?“ Dnes už vieme, že žena konala v sebaobrane, lebo lupič ju bil.

Odhryznutý penis

Podobne o udalosti píšu aj v Malajzii. Portál malaymail.com uvádza, že lupiča polícia zadržala potom, ako sa nechal zlákať ženou, ktorá mu poskytla orálny sex.

Portál pridáva aj rečnícku otázku, že nie je jasné, či ide zo strany ženy o hrdinský čin, sebaobranu, alebo len snahu zarobiť si.

Prípad ako z filmu neunikol ani pozornosti britského bulvárneho portálu The Sun. Okrem popisu podrobností z bratislavskej pumpy pripomína svojim čitateľom, že v minulosti sa niečo podobné už stalo. Hoci okolnosti boli úplne iné.

„Koncom minulého roku žena odhryzla penis ozbrojenému lupičovi, ktorý sa vlámal do jej izby a prinútil ju orálne ho uspokojovať,“ uvádza The Sun.

Obeť sa zobudila o 2:30 v noci na hluk, keď sa pri jej posteli objavil neznámy muž s mačetou. Každopádne, vynašla sa podobne, ako žena na bratislavskej pumpe. Akurát nemala s agresorom žiadne zľutovanie…

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM