Monika Hanigovská Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sme jednou z najviac podceňovaných, ale očarujúcich krajín!

Našu krásu ukazujú celému svetu! Vychutnajte si slová uznania a nádherné slovenské lokality vo videu.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sme jednou z najviac podceňovaných, ale očarujúcich krajín!
Zdroj: YouTube.com/Reprofoto Scenic Relaxation

Slovensko je krásna krajina, ukrytá v srdci Európy. Aj preto je pre cudzinca často neznáma lokalita. Napriek tomu sa naša malá domovina dostala do hľadáčika obľúbenej YouTube platformy Scenic Relaxation.

Tá mapuje najkrajšie miesta naprieč svetom a to s rozlíšením 4K. No okrem toho, že dokáže potešiť nejedno oko, lahodí aj relaxačným podmazom. „Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si scenériu nášho krásneho sveta,“ týmito slovami láka fanúšikov a tiež nových návštevníkov.

Najkúzelnejšie lokality

Scenic Relaxation neobišlo ani nás. „Slovensko je jednou z najviac podceňovaných, ale očarujúcich krajín. Vychutnajte si tento 4K scénický relaxačný film z najkúzelnejších lokalít Slovenska,“ opisuje video, ktoré dosiahlo za necelý mesiac už skoro 100-tisíc videní, a predpokladáme, že toto číslo ešte poriadne vystrelí smerom nahor.

Zobrazuje dychberúce zábery prírody, krásne miesta pod rúškom jemnej hmly, majestátne hrady a z vtáčej perspektívy i relaxujúcich turistov.

„Od tajomných Suľovských skál až po skalnaté štíty Vysokých Tatier, Slovensko je nádherná krajina, ktorá čaká na svoje objavenie,“ opisuje tvorca tohto vydareného videa, ktoré môžeme chápať možno aj ako akúsi pozvánku na výlet.

Nechajme sa prekvapiť, koľko pozretí bude mať v nasledujúcich dňoch, veď napríklad ich tvorbu o kráse Švajčiarska si síce vychutnalo 330-tisíc ľudí, no v priebehu ôsmich mesiacov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Čo povedali o nás v zahraničí?

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM