han Magazín

Takú ZASNENÚ sme prezidentku ešte nevideli: Čaputová a jej prvý verejný BOZK s priateľom, FOTO

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová spravila na Valentína niečo nečakané. Odkryla oveľa viac zo svojho súkromia, ako to u nej býva zvykom. Môže za to rodinný záber.

Ilustračný obrázok k článku Takú ZASNENÚ sme prezidentku ešte nevideli: Čaputová a jej prvý verejný BOZK s priateľom, FOTO
9
Galéria

V pondelok sme si aj na Slovensku pripomenuli deň všetkých zamilovaných a zaľúbených. Patrí k nim aj naša hlava štátu, ktorá je tiež len človek a svoje city tiež dáva najavo. Potvrdila to v pondelok, keď na svoj profil na Instagrame dohodila ďalšiu fotografiu.

Súkromie si stráži

Nie je žiadnym tajomstvom, že prezidentka žije v Pezinku a je rozvedená a po jej boku sa už dlhšie obdobie nachádza Juraj Rizman. S prezidentkou sa pozná od roku 2008, keď pôsobil ako ochranár v Greenpeace. V lete 2019 sa stal jej poradcom pre oblasť životného prostredia a občiansku spoločnosť, kde pôsobil až do januára 2020. Túto činnosť prerušil po tom, keď začal s prezidentkou tvoriť pár.

Čaputová je vo funkcii prezidentky v obklopení rôznych protokolov. Aj preto si svoje súkromie stráži. Teraz však spravila výnimku, keď na Valentína zverejnila záber s dcérou Emmou a spomínaným partnerom. Obaja jej dali pusu na líce.

Stalo sa tak vôbec po prvý raz, čo po boku Rizmana prejavila takúto emóciu. Presne tak, je to prvýkrát, čo Zuzanu Čaputovú verejne pobozkal jej partner Juraj. „Všetci potrebujeme veľa lásky,“ dopísala prezidentka ku fotografii, ktorá bola mimochodom staršieho dátumu, čiže ju vytiahla zo svojho archívu

Dlhý deň

Dnes, teda deň po sviatku pre zamilovaných už mala Čaputová veľa povinností. Schválila zákon o finančnej kontrole a audite. Potom vystúpila v príhovore na 20. ročníku Hodnotiacej konferencie zahraničnej a európskej politiky SR. Politikov, diplomatov i odbornú verejnosť vyzvala k vysvetľovaniu a komunikácii, ale aj pripomínaniu slovenských záujmov.

„Dnešné zahraničnopolitické rozpoltenie spoločnosti je totiž aj naším dielom, ľudí z rovnakého hodnotového sveta, ktorí jednoznačne zdieľame západnú geopolitickú orientáciu. Preto pozorne vnímajme dobu, v ktorej žijeme, bez poľavovania z našich hodnôt vysvetľujme a komunikujme. Prestaňme deliť spoločnosť na konšpirátorov a tých našich. Na obdivovateľov nedemokratických režimov a ľudí so zdravým rozumom. Priznajme si, že to, čo príde absolútne samozrejmé nám, nemusí byť samozrejmé veľkej časti spoločnosti,“** vyhlásila prezidentka.

Vidí zmysel prihovárať sa množstvu ľudí, ktorí majú „obyčajnú ľudskú obavu“, sú zmätení z pretlaku informácií či náchylnejší veriť klamstvu.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Čaputová odkryla trochu zo svojho súkromia
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM