Magazín

TOP dámske bundy a vetrovky na jeseň 2023: Hrejivé nadčasové kúsky sú veľkým HITOM!

Už nemusíte robiť kompromisy medzi pohodlím, funkčnosťou a modernosťou. Všetko si to viete obliecť naraz! Pozrite si dámske bundy a vetrovky, ktoré sú najväčším hitom tejto jesene.

Ilustračný obrázok k článku TOP dámske bundy a vetrovky na jeseň 2023: Hrejivé nadčasové kúsky sú veľkým HITOM!
14
Galéria

Studená a upršaná jeseň je tu, no s ňou prichádzajú módne kúsky, ktoré zahrejú a rozžiaria aj váš deň. Reč je o najmódnejších bundách a kabátoch.

„Po rokoch extravagancie sa pomaly vraciame k nenútenejšej nositeľnej móde, presne v súlade s trendom pokojného luxusu, ktorý v súčasnosti púta rovnako veľkú pozornosť na prehliadkach ako na uliciach či sociálnych sieťach,“ píše Vogue. Jeseň 2023 je veľkým návratom ku klasike!

Pripravte sa na praktickú módnu kolekciu, nebude však nikoho nudiť: „Glamour sa nepochybne vracia, ale dizajnéri nezabudli ani na dôležitosť pohodlia,“ informuje Tribute to. Prada, Miu Miu a Ganni stavili na pohodlné vrchné kúsky a uvoľnené siluety.

„Tento trend je ideálny pre tých, ktorí chcú zostať v teple a pohodlí bez toho, aby obetovali štýl,“ pripomína Tribute to.

Čo si teda obliecť? Pozrite si top dámske bundy a vetrovky na jeseň 2023.

1. Šál a kabát v jednom

Veľkým hitom bude scarf-coat, teda kabát ukončený šatkou. Dvojité spojenie nielen hreje, no púta aj pozornosť. Vogue opisuje tento štýl ako niečo, čo nositeľke dodá „minimalistický šarm“. Scarf-coat si zamilovali mnohé známe hviezdy, je teda pravdepodobné, že ho uvidíme čoskoro aj v našich uliciach.

2. Kožená bunda

Motorkársky trend udrie naplno! Krátky ale výrazný zvršok je vhodný pre všetky nadčasové a nebojácne ženy. Kto mu najnovšie prepadol? Hailey Bieber. Manželka kanadského speváka Justina Biebera ho dokáže skombinovať k elegantnejším outfitu a nebojí sa v ňom vyraziť ani do ulíc.

Ktoré kúsky stoja ešte rozhodne za to? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať

FOTO: Bundy a kabáty 2023
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM