han Zo zahraničia

Obrovská TRAGÉDIA v Česku: Pri výbuchu domu zomrela žena a tri deti! Bola to vražda? FOTO

V susednom Česku sa v nedeľu stala tragédia. V obci Loučka na Vsetínsku došlo k výbuchu rodinného domu, v ktorom zahynuli štyri osoby.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská TRAGÉDIA v Česku: Pri výbuchu domu zomrela žena a tri deti! Bola to vražda? FOTO
7
Galéria

Ako uvádza český spravodajský portál novinky.cz, v sutinách domu boli nájdené štyri mŕtve telá. jedno patrilo žene a ďalšie tri deťom. Aktuálne vyšetruje prípad polícia a kvalifikovala ho ako vraždu.

Čo sa stalo?

„Včera večer sme našli v troskách štyri telá. Prípad sme predbežne kvalifikovali ako trestný čin vražda. Čakáme na výsledky pitvy,“ oznámila v pondelok ráno česká polícia na Twitteri. K výbuchu domu prišlo v nedeľu po piatej hodine ráno. Explózia dom značne poškodila a veľká časť z neho sa zrútila.

Čo bolo presnou príčinou výbuchu, zatiaľ nie je jasné. Polícia iba uviedla, že na mieste bol nasadený pes cvičený na vyhľadávanie výbušnín. Dorazili aj pyrotechnici.

V dome sa však okrem štyroch obetí nachádzal aj 31-ročný muž, ktorého ale s ťažkými zraneniami transportoval vrtuľník do ostravskej nemocnice. Kvôli jeho zdravotnému stavu ho ešte nebolo možné vypočuť.

Podľa miestnych obyvateľov žila rodina v obci približne štyri roky.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Požár s výbuchem dnes okolo páté hodiny ranní vyděsil obyvatele obce Loučka na Vsetínsku. Na místo postupně vyjelo osm...

Posted by HZS Zlínského kraje on Sunday, April 24, 2022
Pri výbuchu domu zomreli štyria ľudia
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM