han Politika

Tvrdý ODKAZ bývalého ministra pre Nicholsonovú: Pravda je taká, že Lucia je obyčajná...

Okolo koaličnej strany SaS je poriadny rozruch. Zapojil sa aj jej bývalý člen a exminister obrany Ľubomír Galko, ktorý sa obul do Lucie Ďuriš Nicholsonovej.

Ilustračný obrázok k článku Tvrdý ODKAZ bývalého ministra pre Nicholsonovú: Pravda je taká, že Lucia je obyčajná...
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Na našej politickej scéne je rušno aj napriek tomu, že Slovensko zápasí s pandémiou. Môžu za to členovia strany SaS, presnejšie europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá prišla do sporu s vicepremiérkou Veronikou Remišovou ohľadom miliardy eur a potom sa odmietla ospravedlniť.

Kvôli nedorozumeniu chce odísť zo strany, o čom sme písali TU.

Nevydržal to

Práve preto sa do sporu pridal aj bývalý člen strany SaS. Na sociálnej sieti v príspevku nechal europoslankyni poriadne štipľavý odkaz.

„Povedal som si, že nebudem komentovať dianie vo svojej bývalej strane, celkom sa mi to darí. Som rád, že som odtiaľ preč a žijem si svoj civilný manažérsky život. Dnes spravím výnimku. Lebo toto je pravá tvár Lucie Nicholsonovej,“ stojí v úvode Galkovho statusu.

„Pravda je taká, že Lucia je obyčajná vydieračka a množstvo toho, čo v minulosti dosiahla, dosiahla vydieraním ostatných svojim odchodom. Spravila to viackrát, keď chcela niečo dosiahnuť a veľakrát sa jej to aj podarilo – pokiaľ sme si nepostavili hlavu,“ napísal Galko na Facebook.

Myslí si svoje

Pre niekdajšieho šéfa rezortu obrany je to smiešne. „To, že teraz odíde z SaS je smiešne, nechá sa "uprosiť“, nejaký benefit zinkasuje a slávnostne teda „zostane“. Tak ako to spravila x-krát predtým, vrátane toho jej slávneho „pozastavenia členstva“ v minulosti," uzavrel príspevok.

Prečítajte si aj toto:

Povedal som si, že nebudem komentovať dianie vo svojej bývalej strane, celkom sa mi to darí. Som rád, že som odtiaľ preč...

Posted by Ľubomír Galko on Wednesday, February 10, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM