han Magazín

V tejto obci vedia ako UPÚTAŤ: Nedávno im vysmiali parkovisko, tentoraz cyklotrasu! FOTO

Iste si spomínate na parkovisko v Trenčianskej Teplej, na ktorom majstri nechali trávnatý ostrovček aj s autom. Najnovšie je obec znovu hitom internetu!

Ilustračný obrázok k článku V tejto obci vedia ako UPÚTAŤ: Nedávno im vysmiali parkovisko, tentoraz cyklotrasu! FOTO
5
Galéria

Parkovisko si v máji vyslúžilo na sociálnych sieťach označenie ako fušérske alebo ako po vyčíňaní majstrov Pata a Mata. Bodaj by nie, veď strieborná škodovka stojaca na tráve v obklopení nového asfaltu vyzerala komicky. Starostka sa vtedy dušovala, že dajú všetko na poriadok.

ČLÁNOK o bizarnom parkovisku sme uverejnili aj my a nájdete ho TU.

Čakali by ste, že o tri mesiace bude tá istá obec stredobodom pozornosti celého Slovenska opäť? A znovu to bude kuriozita, ktorá sa len tak nevidí.

Cyklisti sa čudujú

Televízia Markíza priniesla aj druhú nevšednosť z kategórie zvláštnych a jedná sa o cyklotrasu, ktorá zrazu končí dreveným zábradlím. „Na problém upozornil mestský poslanec. Cyklotrasa je vraj hotová od konca júna,“ píše sa na webe televízie tvnoviny.sk.

Starostka obce Slavomíra Propperová, ktorá sa nachádza v okrese Trenčín v reportáži TV Markíza prisľúbila, že by problém mali odstrániť do niekoľkých dní. Hneď to však nebude, pretože podľa jej slov musia najprv vyriešiť problémy a nápor cyklistov by to komplikoval.

Lenže, po odstránení zábradlia budú musieť v Trenčianskej Teplej vyriešiť ďalší problém. Za zábradlím sa totiž nachádza už len schody a chodník, ktorý vedie ku kostolu…


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Komické parkovisko v Trenčianskej Teplej
4
Galéria
Netradičná cyklotrasa v Trenčianskej Teplej
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM