ELA Správy Zo zahraničia

VIDEO bizarnej BITKY v lietadle: Muži sa do seba pustili kvôli miestu pri okne

Lietadlá zvyknú mať meškanie najmä kvôli nepriaznivému počasiu či technickej poruche. Dôvody však zvyknú byť aj bizarnejšie.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO bizarnej BITKY v lietadle: Muži sa do seba pustili kvôli miestu pri okne
Zdroj: TASR/AP

Najnovší prípad dvojhodinového meškania letu spoločnosti Ryanair tentokrát nezapríčinilo počasie ani letecká spoločnosť. Počas letu z Malty do londýnskeho Stanstedu vypukol chaos a lietali päste, keď boli pasažieri a personál nútení oddeliť od seba dvoch bitkárov. Konflikt vznikol pre obyčajnú maličkosť.

Dvaja muži sa do seba pustili kvôli sedadlám.

„Brit nechcel pustiť Američana k jeho miestu pri okne. Potom došlo k výmene niekoľkých slov a nadávok, kým sa strhla potýčka,“ okomentoval situáciu podľa webu The Sun jeden zo spolucestujúcich. Let meškal dve hodiny a cestujúci, ktorí sa na bitku najprv prizerali, boli naštvaní.

„Nikdy sa nedostaneme domov,“ hromžili ľudia v lietadle. Kuriózny prípad sa stal aj minulý mesiac. Opitý otec sa pobil s ozbrojenými policajtmi, ktorí ho po sedemhodinovom meškaní letu vytiahli z lietadla Ryanairu.

Niekoľkohodinové oneskorenie malo pred pár dňami aj lietadlo odlietajúce z letiska v Lanzarote. Na vine nebol konflikt, ale priveľa cestujúcich a ťažké lietadlo.

Posádka požiadala niektorých cestujúcich, aby si z lietadla vystúpili za 500-eurovú odmenu. Hovorca spoločnosti easyJet prezradil, že ponuku sa napokon rozhodlo využiť 19 cestujúcich.

Zdroj: YouTube.com

Súvisiace články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM