Monika Hanigovská Magazín Lifestyle

VIDEO: Trénerka urobila pohyb a „SCHUDLA“ za 10 sekúnd. Takto možno KLAMÚ aj vás!

Niektorí vyznávači zdravého životného štýlu len na chvíľu vyzerajú ako makači s dokonalou postavou. Osobná trénerka vyzýva spoločnosť: Neverte všetkému, čo vidíte!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Trénerka urobila pohyb a „SCHUDLA“ za 10 sekúnd. Takto možno KLAMÚ aj vás!
6
Galéria

Na sociálnych sieťach sa často prezentujú jednotlivci s peknými krivkami. No pravda nemusí byť vôbec taká dokonalá, poukazuje na to osobná trénerka zo Spojeného kráľovstva. Georgina Coxová, ktorú sleduje na Instagrame takmer 200-tisíc ľudí ukázala, ako sa nenechať oklamať.

Trénerke stačilo len niekoľko sekúnd na to, aby ilúziou dosiahla pevnejšie a štíhlejšie telo. Pozrite si jej VIDEO.

Sociálne siete na vás tlačia

Ak sa snažíte dostať do formy a máte pred sebou upravené motivačné fotky či videá, a neviete o tom, môže to s vašou psychikou pekne zamávať. Je pravdepodobné, že až natoľko, že s cvičením prestanete alebo budete chcieť schudnúť či spevniť svoje telo za každú cenu.

„Otvorte si Instagram a uvidíte „dokonale vyzerajúce“ ženy, k tomu cvičenia a príspevky, ktoré vás „motivujú“ a hovoria, že neexistujú žiadne výhovorky, aby ste necvičili. Je tam veľký tlak,“ vysvetlila Coxová pre health.com.

Roky verila tomu, čo vidí

Nie je možné sa však porovnávať s niekým, kto zavádza. „Keď som začínala cvičiť v posilňovni, začala som popritom sledovať na sociálnych sieťach fitness účty kvôli ich úžasným „premenám“. Verila som im každému slovu, pretože v mysli fotky neklamú, že? Tieto účty, ktoré ma mali motivovať len spochybňovali moju tvrdú prácu a viedli k tomu, že som neustále porovnávala svoj pokrok s ich pokrokom, a zúfalo som sa snažila dosiahnuť to, čo oni,“ uviedla na Instagrame.

A vtedy sa vám môžu zbytočne v hlave vynárať myšlienky ako: Možno nepracujem dosť tvrdo. Mala by som menej jesť. Mala by som si možno predsa len kúpiť tie tabletky na chudnutie.

Ako klamú

Georgina Coxová verejne priznala, že roky verila tomu, že 2-týždňové premeny sú skutočne poctivo odmakané. No pózovanie, rôzne uhly záberov, osvetlenie a oblečenie dokáže prispieť k neuveriteľným premenám nášho tela.

„Snažte sa naplniť svoj Instagram účtami, ktoré vás skutočne motivujú, inšpirujú a umožňujú vám byť najlepšou verziou vás, nie niekým iným,“ dodala na záver verejnosti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM