TOS Cestovanie

Vychutnajte si ho na FOTKÁCH: Toto je podľa mnohých NAJATRAKTÍVNEJŠIE miesto na SVADBU!

Po viacerých peripetiách otvorili prvý plávajúci plážový klub na svete. Hovorí sa o ňom aj ako o najatraktívnejšom mieste na svadbu.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si ho na FOTKÁCH: Toto je podľa mnohých NAJATRAKTÍVNEJŠIE miesto na SVADBU!
7
Galéria

Ostrov Phuket je bezpochyby jedným z najpopulárnejších miest v Thajsku. A po novom je táto destinácia ešte atraktívnejšia. Po viacerých problémoch sa tam podarilo otvoriť prvý plávajúci plážový klub na svete, ktorý nazvali Yona.

Len na prenájom

Ten nebrázdi Andamanské more pravidelne, je dostupný totiž len na súkromnú plavbu resp. prenájom. Má kapacitu až 500 osôb a vychutnať si na ňom môžete okrem iného aj 22-metrový bazén či neuveriteľný tanečný priestor.

Aj vďaka tomu pri pohľade na fotografie tohto plávajúce klubu napadla už mnohých jedna vec. Ide o to najkrajšie miesto na svadbu!

6 rokov príprav

Plávajúci plážový klub Yona, ktorý má tri podlažia, otvorili po šiestich rokoch príprav a tých najrôznejších prác. Ponúka aj lákavé pochúťky z thajskej, stredomorskej, japonskej a pobrežnej kuchyne. 

V kombinácii s pestrým výberom miešaných nápojov a 360-stupňovým výhľadom na more ide zaiste o zážitok, na aký sa nezabúda.

Aj samotní prevádzkovatelia atrakcie s celkovou plochou 1200 metrov štvorcových zdôrazňujú, že túto jachtu, vyrobenú ako párty plavidlo, je možné prenajať si aj ako svadobné miesto. Pozrite si niekoľko záberov v pripojenej fotogalérii.

Prvý plávajúci plážový klub na svete
7
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM