Magazín

Náhoda či skvelá finta? Táto žena sa pýta na pracovnom pohovore to isté a vždy dostane prácu!

Čaká vás pohovor? Skúste zapôsobiť na personalistu jednou konkrétnou otázkou.

Ilustračný obrázok k článku Náhoda či skvelá finta? Táto žena sa pýta na pracovnom pohovore to isté a vždy dostane prácu!
Zdroj: Pexels.com

Kto by nemal trému počas pracovného pohovoru? Mnohí uchádzači sa preto snažia pripraviť vopred najlepšie ako len vedia: Zameriavajú sa na svoj vzhľad, vystupovanie či prezentáciu svojich skúseností. Napriek tomu to aj tak mnohí z nich nedotiahnu do úspešného konca.

Len jedna otázka

Ak vás čaká najbližšie pohovor, skúste použiť fintu. Istá Jennifer Reardon objavila otázku, podľa ktorej vraj rozptýlite o sebe akékoľvek pochybnosti. Ako informoval portál LADBible, po tejto otázke získala vždy vytúžené pracovné miesto. O svojej skúsenosti sa podelila na Tiktoku a jej video sa stalo virálne. Čo v ňom hovorí?

Jennifer v ňom tvrdí, že „každá práca, ktorú získala pohovorom,“ súvisela vždy s rovnakou otázkou: „Predtým, ako skončíš, posledná otázka, ktorú sa spýtaš, by mala byť niečo v zmysle, je niečo, kvôli čomu si mnou nie ste istí, čomu by sme na záver mohli venovať pozornosť?“. Túto otázku je potrebné načasovať a položiť ju až v závere pohovoru.

Čo sa skrýva za otázkou? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM