han Rôzne

Zoznam VÝHERCOV sa v očkovacej lotérii rozrástol: PATRÍTE k šťastlivcom aj vy?

Tie najväčšie výhry prináša očkovacia lotéria síce v nedeľu počas priameho prenosu v RTVS, ale aj iné dni sa žrebujú výhercovia. Ide o nižšie čiastky, ale čo ak sa vám pošťastilo vyhrať?

Ilustračný obrázok k článku Zoznam VÝHERCOV sa v očkovacej lotérii rozrástol: PATRÍTE k šťastlivcom aj vy?
Zdroj: www.rtvs.sk

Humbuk okolo súťaže, ktorá patrí pod rezort financií, neutícha ani počas týždňa. Do zoznam výhercov totiž pribúdajú noví.

Priamy prenos šou Byť zdravý je výhra býva v nedeľu večer hitom a tak to bolo aj naposledy, kedy reláciu sledovalo takmer milión divákov. Aj štvrtý diel bol totiž najsledovanejším programom večera. Súťažiaci môžu vyhrať aj stotisíc eur.

Cez týždeň sú sumy nižšie, ale aj takých 10-tisíc eur poteší. No, a práve toľko sa vám mohlo podariť uchmatnúť z balíka 21 miliónov eur, ktoré vyčlenilo Ministerstvo financií SR na očkovaciu lotériu.

Zoznam výhercov nájdete TU.

Po kliknutí na odkaz zvolíte a vyplníte možnosti vyhľadávania. Buď podľa mena, mesta, čísla žrebu alebo výhry. Skontrolovať si môžete nielen posledné žrebovania, ale aj z tých predchádzajúcich.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM