Monika Hanigovská Magazín

Chirurg ponúka SILIKÓNY vo vzore ruskej vlajky: NEUVERÍTE, ale idú na dračku!

Vďaka jeho implantátom budú ženy viac lojálne k matičke Rusi? O jeho dizajnové ruské kúsky majú veľký záujem.

Ilustračný obrázok k článku Chirurg ponúka SILIKÓNY vo vzore ruskej vlajky: NEUVERÍTE, ale idú na dračku!
3
Galéria

Ruské ženy len nedávno zverejňovali na internete videá, kde demonštratívne ničili záhradnými nožnicami luxusné kabelky Chanel. Urobili tak potom, čo sa značka rozhodla, že svoje butiky v Rusku ihneď zatvorí, a svoj tovar nebude predávať ani ruským zákazníkom mimo ich vlasti.

Najnovšie však s vlastenectvom zašiel ďalej istý moskovský plastický chirurg, ktorý propaguje unikátne dizajnové silikóny so vzorom ruskej vlajky alebo so zeleným vojenským maskovacím dizajnom.

Jevgenij Dobreykin tvrdí, že o jeho silikóny je veľký záujem.

Ako hrdá žena

Jeho prsné implantáty si všimli za hranicami. Britský denník Daily Mail opisuje promo video, kde chirurg ukazuje ženu, ktorá by sa vďaka jeho implantátom „cítila ako patriotka – aj keď by nemala oblečenie“.

„Skutoční patrioti si budú môcť vybrať model, ktorý je bližší ich srdcu – doslova a do písmena,“ vraví Jevgenij Dobreykin. Nová línia sa nazýva Rosgrud, teda Ruské prsia.

Silikóny sú vraj bezpečné

Chirurg, ktorý sa chváli tým, že počas svojej kariéry „stvoril“ už vyše 7-tisíc krások povedal, že jeho produkty nie sú zdraviu škodlivé: „Ich jedinečné farebné prevedenie je absolútne bezpečné a prešlo všetkými potrebnými testami. Mysleli sme si, že takéto vlastenecké témy budú niečím novým a sviežim, no nečakali sme, že nimi spôsobíme tak veľký rozruch.“

Nestačí reagovať a odpisovať na správy

Dobreykin sa zároveň priznal k tomu, kvôli sankciám uvaleným na Rusko sa dvíhajú ceny zákrokov, a ceny nových pŕs sa v súčasnosti vyšplhali na trojnásobok. Jevgenij Dobreykin chcel najprv zistiť, aký záujem budú mať ženy o jeho implantáty. Počet otázok o silikónoch s vlasteneckou tématikou už prestal rátať.

Všetky reakcie však nie sú na pozitívnej vlne: „Negatívne reakcie dostávam väčšinou od Ukrajincov,“ no jedným dychom k tomu dodal, že „sila sa neukrýva v pravde, ale aj v kráse.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Ruský chirurg ukázal VLASTENECKÉ SILIKÓNY
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM