Monika Hanigovská Magazín

Cinkli vám na účet PENIAZE a hneď sú fuč? Tieto ZNAMENIA nevedia šetriť a míňajú najviac!

Niekto dokáže ušetriť nejaké to euro k dobru, iný s tým má problém. Tiež patríte k druhej skupine ľudí? Je možné, že je to znamením zverokruhu.

Ilustračný obrázok k článku Cinkli vám na účet PENIAZE a hneď sú fuč? Tieto ZNAMENIA nevedia šetriť a míňajú najviac!
Zdroj: pixabay.com

Niekto nákup trikrát prehodnotí, a až potom vyťahuje kartu či peniaze. No iný zatiaľ spokojne kráča do ďalšieho obchodu či nedočkavo vyčkáva kuriéra. Numerológovia veria, že existuje 6 znamení zverokruhu, ktoré míňajú peniaze najviac. Ste medzi nimi aj vy?

1. Váhy

Ako pripomína portál Pure Wow, toto vzdušné znamenie sa často správa, akoby išlo o posledný výpredaj v obchodnom dome, ktorý bude čoskoro zatvorený: „Vládne im Venuša, planéta krásy. Sú vždy na vrchole najnovších trendov. Váhy poznajú kvalitu, keď ju vidia, nemajú problém utratiť za niečo, čo vydrží.“

No „dobrých investícií“ robia občas priveľa. Aj keď je to vyrovnané a pokojné znamenie, ovláda ich Mars, planéta akcie a impulzívnosti. Vnútorne sa podľa toho držia hesla: Musíte míňať peniaze, aby ste ich mohli zase zarobiť.

2. Ryby

Ustálené slovné spojenie o tom, že tichá voda brehy myje, možno v oblasti nákupov aplikovať na ľudí, ktorí sa narodili medzi 20. februára až 20. marcom.

„Citlivé Ryby, ktorým vládne planéta Jupiter vyhľadávajú nákupy a zmysluplné zážitky. Ryby vedia, že život je ťažký a niekedy je najjednoduchším riešením zlého dňa nejaká maloobchodná terapia,“ pripomína Pure Wow.

Tak ako na Váhy, aj na Ryby pôsobí ohnivý Mars. A keď majú chuť, vedia si počas nákupov vyhodiť poriadne z kopýtka.

3. Strelec

Aj Strelci patria k znameniam, ktoré utrácajú najviac. No na rozdiel od predchádzajúcich dvoch znamení, Strelci míňajú peniaze najmä na produkty a služby, ktoré stimulujú ich myseľ.

Ohniví lukostrelci milujú zážitky, adrenalín a nové skúsenosti. A tak si bez výčitiek rezervujú dovolenku, skrášľujúcu procedúru či si doprajú drahý, ale výnimočný dezert v reštaurácii. Vnútorne sa podľa toho držia hesla: Keď už si dopriať, tak štýlovo a kvalitne!

4. Baran

Narodili ste sa v rozmedzí 21. marca až 19. apríla? Pravdepodobne aj vy máte problém udržať financie na uzde. Barani totiž radi a impulzívne míňajú svoju výplatu. Toto znamenie si často kladie otázku: Čo majú ostatní a ja nemám? Baran jednoducho potrebuje napĺňať svoje materiálne túžby.

5. Lev

„Levy majú tendenciu hľadať šťastie v materialistickom vlastníctve. Ovláda ich pocit, že čím viac majú, tým viac sú spokojní, čo ich radí do zoznamu znamení zverokruhu, ktoré míňajú peniaze najviac,“ píše Astrotalk. No predstavitelia tohto vášnivého znamenia s nimi dokážu zaobchádzať veľmi dobre, dokonca ich nazhŕňať aj viac. Ak ich však niečo zaujme, nič im nebráni v tom, aby vytiahli peňaženku.

6. Blíženci

„Dvojitá osobnosť Blížencov je príčinou ich stagnujúcich úspor. Sú veľmi náladoví a preto nikto nevie povedať, kedy a na čo minú výplatu,“ pripomína Astrotalk. Blíženci by sa preto mali snažiť kontrolovať.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM