han Politika

Danko sa odfotil s Gargamelom: Aj v politike sú ľudia, ktorí sa chovajú ako on!

Tento "týpek" bol jedinečný! Napísal predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko v statuse po tom, čo sa nechal zvečniť so zlým čarodejníkom z rozprávky.

Ilustračný obrázok k článku Danko sa odfotil s Gargamelom: Aj v politike sú ľudia, ktorí sa chovajú ako on!
Zdroj: Facebook.com/Andrej Danko - predseda SNS

Bývalý predseda NR SR je mimoriadne činný na Facebooku, kde cez víkend dával jeden status za druhým. Patrí k nim aj ten, na ktorom sa usmieva vedľa jednej z hlavných postáv Šmolkovcov.

Iste si spomínate na animované postavičky sfarbené do modra. Áno, sú to Šmolkovia. Práve tam je spomínaný Gargamel, ktorý je ako zlý čarodejník večným nepriateľom všetkých Šmolkov. A práve s maketou čierneho starého pána sa „cvakol“ Danko.

Najprv protest

V sobotu sa v hlavnom meste konal protest proti vláde Eduarda Hegera, na ktorom nechýbal ani šéf národniarov. Potom si to zamieril na akciu pri obci Bojná. „Úžasní ľudia a perfektný guláš. Bola tam veľmi pozitívna energia na každom kroku. Tohto rozprávkového miláčika som zbadal a musel sa s ním zo srandy odfotiť. Netreba sa brať vážne a poviem pravdu, tento týpek Gargamel bol jedinečný,“ napísal Andrej Danko ku fotografii s Gargamelom.

Koho tým myslel?

Ako kritik terajšej vlády je zrejmé, na koho vo svojom statuse narážal. „V politike a aj v živote je žiaľ množstvo ľudí, ktorí sa správajú presne ako on. Nech sa vám vyhýbajú hlúpi a zlí ľudia. Úprimne vám to želám a verte, že viem o čom hovorím. Ak vám aj tak prídu do života, utekajte od nich čím skôr. Ľudia sa nemenia, len sa jednoducho časom prejavia,“ uzavrel Danko príspevok na sociálnej sieti.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM