han Krimi

Dvaja muži si "podali" PLAVČÍKA: Jeden sa mu vyhrážal smrťou, druhý ho škrtil!

Je až neuveriteľné, kam niekedy siaha ľudská zlosť a hnev. Presvedčil sa o tom na vlastnej koži bratislavský plavčík a to počas služby!

Ilustračný obrázok k článku Dvaja muži si "podali" PLAVČÍKA: Jeden sa mu vyhrážal smrťou, druhý ho škrtil!
Zdroj: Milan Hanzel/Dnes24.sk

Ako informuje" polícia na sociálnej sieti":https://www.facebook.com/…464571809404, dvaja muži vo veku 65 a 35 rokov sa počas kúpania nevedeli zrejme zmestiť do kože.

Incident sa odohral ešte v nedeľu popoludní na bratislavskom Draždiaku. „Podľa doposiaľ zistených informácii sa mal obvinený Lukáš (35) pri jazere v Petržalke viackrát vyhrážať smrťou plavčíkovi, ktorý tam dohliadal na bezpečnosť a dodržiavanie pravidiel,“ píšu muži zákona na Facebooku.

Lenže, nezostalo len pri slovách. „Po týchto slovných vyhrážkach mal ku plavčíkovi pristúpiť druhý obvinený Vladislav (65), ktorý ich mal zrealizovať, a to fyzickým napadnutím. Najprv mal do poškodeného sotiť, potom ho chytil oboma rukami za krk a začal ho škrtiť,“ dodáva polícia.

Našťastie, bola privolaná policajná hliadka, ktorá výtržníkov „spacifikovala“. Dvojica mužov bola obmedzená na osobnej slobode a eskortovali ich na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov.

Čo sa deje na Slovensku?

Čo im hrozí?

„Poverený príslušník vzniesol obvinenie dvom Bratislavčanom, a to 35 – ročnému Lukášovi M. pre trestný čin nebezpečného vyhrážania a 65 – ročnému Vladislavovi Z. pre trestný čin výtržníctva,“ hlási polícia. V prípade preukázania viny hrozí mladšiemu mužovi trest odňatia slobody na 6 mesiacov až tri roky a staršiemu mužovi hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

„Vec bude realizovaná v tzv. „super rýchlom“ konaní. Obaja pôjdu pred sudcu v zákonom stanovenom čase – do 48 hodín,“ uzavrela polícia.


FOTO: ilustračné

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

ZA VYHRÁŽKY A ÚTOK NA PLAVČÍKA BUDÚ POTRESTANÍ🏊👊 👮Poverený príslušník PZ vzniesol obvinenie dvom Bratislavčanom, a to...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, July 6, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM