han Šport

Liberáli kritizujú obmedzenia: Nechať tisíc divákov v hľadisku? ZRUINUJE to náš šport!

Strana SaS kritizuje prísnosť opatrení, ktoré naďalej platia v športových arénach. Obmedzenia považujú za nelogické a zároveň devastujúce pre slovenský šport.

Ilustračný obrázok k článku Liberáli kritizujú obmedzenia: Nechať tisíc divákov v hľadisku? ZRUINUJE to náš šport!
Zdroj: Instagram.com/skslovanbratislava

„Hoci bude celé Slovensko zelené, zmeny pre šport sa neudejú žiadne. Povoliť len maximálne tisíc fanúšikov na športové podujatie, znamená postupné zruinovanie športu na Slovensku,“ uvádzajú liberáli, poukazujúci aj na to, že obmedzenia znamenajú pre kluby výrazné finančné straty.

Zároveň sa pýtajú, ako je možné, že na futbalovom štadióne, ktorý má kapacitu vyše 20-tisíc miest, môže sedieť maximálne tisíc ľudí bez ohľadu na to, či sú alebo nie sú očkovaní. Pripomínajú taktiež, že sa rátalo so zvýšením počtu fanúšikov, ktorí podstúpili vakcináciu.

„Je za hranicou zdravého rozumu, ak hľadáme neustále výhovorky a nie spravodlivé riešenia,“ povedal v tejto súvislosti podpredseda Výboru Národnej rady (NR) SR pre vzdelávanie, vedu, mládež a šport a poslanec NR SR za SaS Radovan Sloboda.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM