han Politika

Matovič sa s tým nepára: Dobre bude! Takto pochválil sám SEBA!

Bývalý slovenský premiér a aktuálne minister financií Igor Matovič je povestný svojimi statusmi na Facebooku. Najnovšie tam pridal takýto príspevok.

Ilustračný obrázok k článku Matovič sa s tým nepára: Dobre bude! Takto pochválil sám SEBA!
Zdroj: Facebook.com/igor.matovic.7

Počas obdobia, kedy sedel líder OĽANO v premiérskom kresle, vysielal na sociálnych sieťach smerom k ľuďom množstvo príspevkov. Teraz sa zmiernil, no niekedy aj tak „zaperlí“. To dokázal aj v tom najnovšom statuse.

Tí, čo používate Facebook alebo sa v ňom vyznáte, viete, že vám podsúva spomienky, ktoré sa viažu na aktuálny dátum. Práve to využil aj minister financií a vytiahol si na plochu rok starú záležitosť.

Dobre Bude… Všetko som pre to spravil a stále tomu verím,“ dopísal politik ku fotografii spred roka, na ktorej má zdvihnutý palec a čierne tričko s rovnakým nápisom, ako začal svoj príspevok.

Spomienka na Košice

Keďže Matovič len obnovil ročný status, prinášame vám aj to, čo v ňom vtedy stálo: „Dostal som práve v pošte tričko z ´Košicoch´ so stručným odkazom: ´Ahoj Igor, hejty si nevšímaj. Stojíme pri tebe a veríme, že dobre bude.“ Za čo sa Igor Matovič aj poďakoval. Odvtedy ubehol rok, ktorý si všetci zapamätáme ako obdobie koronavírusu, ale aj premiérovania Igora Matovič.

Niečo viac z tém, ktoré hýbu Slovenskom

#DobreBude ... všetko som pre to spravil a stále tomu verím🇸🇰

Posted by Igor Matovic on Wednesday, April 21, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM