Monika Hanigovská Lifestyle

Nebolia ju nohy vo vysokých podpätkoch: Kate Middleton prezradila svoje TAJOMSTVO!

Ako to v nich vydrží? Dnes to už vieme! Netrpte pre krásu a užite si svoje topánky ako Kate.

Ilustračný obrázok k článku Nebolia ju nohy vo vysokých podpätkoch: Kate Middleton prezradila svoje TAJOMSTVO!
10
Galéria

Kate ostáva roky verná topánkam na vysokých opätkoch. Pokiaľ sa neukazuje na športových udalostiach, na jej nohách vidieť najmä elegantné lodičky.

Jej topánky sú často neprehliadnuteľné. Sú to najmä lodičky s tenkým a poriadne vysokým podpätkom, ktoré dotvárajú jej celkový vzhľad.

Trpieť nemusíme

Nosenie takýchto topánok však všetkým ženám toľko radosti nerobí. Možno aj vám sa teraz vybavia nepríjemné spomienky na otlačené chodidlá alebo bolestivé nohy.

Vojvodkyňa z Cambridgea má však svoj trik, vďaka ktorému sú bolesti nôh minulosťou. Na ľahší krok vám netreba kráľovskú krv či konto ako milionár.

Sme lifestyle

Neviditeľný pomocník

Kate Middleton používa dve finty! Veľkým pomocníkom sú pančuchové nohavice, ktoré majú po celej dĺžke chodidla gélové vrúbky. Tie zaručujú pevnejší krok. Chodidlá v takýchto silonkách sú fixované a nekĺžu sa. Informoval o tom britský denník The Sun.

Kto by čakal, že boli vyrobené pre samotnú Kate, mýli sa. Pančuchové nohavice sú dostupné pre širokú verejnosť a to v prijateľných cenách.

Bez toho ani krok!

Kate Middleton sa zároveň osvedčil aj druhý trik. Trojnásobná mamička, ktorá sa nevzdala podpätkov ani počas tehotenstva, nedá dopustiť na kožené vložky do topánok.

Tip redakcie: Aj správna chôdza dokáže predísť bolestiam nôh. Pri chodení na podpätkoch sa sústreďte na správne pohyby. Narovnajte sa! Nezabudnite stiahnuť lopatky nadol, takto odľahčíte panvu aj nohy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Všetko dôležité zo Slovenska

FOTO: Kate Middleton miluje vysoké podpätky, no nohy ju nebolia
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM