Barbara Dallosová Magazín Ona

Plastiky ju takmer ZABILI, aj tak v nich pokračuje: Neuveríte, ako táto žena vyzerala predtým!

Mary by ste na ulici rozhodne neprehliadli. Hviezdička sociálnych sietí šokovala svojím najnovším vyjadrením.

Ilustračný obrázok k článku Plastiky ju takmer ZABILI, aj tak v nich pokračuje: Neuveríte, ako táto žena vyzerala predtým!
8
Galéria

Mary Pickles, na OnlyFans známa ako Mary Magdalene, je naozaj neprehliadnuteľná bytosť. Plastické vylepšenia tváre či tela dnes už nie sú ničím výnimočným, málokto však zájde do takých extrémov, ako práve Mary.

Takmer zomrela

Mary má monštruózne zväčšené prsia i pozadie a početné plastiky tváre. Niekoľkokrát si dala zväčšiť pery a zmenšiť nos. Zoperovať si dala dokonca aj intímne partie, túžila totiž po „čo najmäsitejšej vagíne“. Príbeh výstrednej modelky priniesol portál DailyMail.

Práve posledný spomínaný zákrok sa však zvrtol a Mary pri ňom takmer zomrela.

Stratila veľké množstvo krvi a prežila len zázrakom. Ani táto udalosť ju však od ďalších operácií neodradila. Tvrdí, že je to jednoducho jej koníček a užíva si nielen výsledky, ale aj samotný proces hojenia, keď každým dňom môže sledovať zmenšujúci sa opuch.

„Tak, ako sú napríklad ľudia milovníkmi extrémnych športov, ja mám rada extrémne operácie. Akokoľvek hlúpo to môže znieť, plastická chirurgia je jednoducho mojou vášňou. Milujem celý ten proces,“ vysvetlila Mary.

Chce byť mužom

Mohlo by sa zdať, že výstredná Mary už nemôže viac šokovať, no najnovšie vyrukovala s tým, že sa chce stať mužom.

„Narodil som sa ako žena, ale vždy som sa cítil ako gay, takže teraz sa identifikujem ako muž,“ hovorí Mary, tentoraz už v mužskom rode.

Ako muž si Mary hovorí Sebastian a s operáciami prestať neplánuje. V rámci svojej novej identity premýšľa nad implantátmi do nôh, aby pôsobili mužnejšie a svalnatejšie.

Mary sa v minulosti živila ako tanečnica a pracovníčka eskortnej služby. Dnes je modelkou na OnlyFans, influencerkou a ako tvrdí, aj umelkyňou. Maľuje a predáva svoje vlastné abstraktné portréty.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Začítajte sa do ďalších zaujímavých tém

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM