ELA Magazín

Poznáte RITUÁL na upevnenie vzťahov počas sv. Valentína? Numerologička prezrádza viac!

Dátum 14. február má z numerologického hľadiska mimoriadne pozitívnu vibráciu. Ak čísla v dátume spočítame, vychádza nám sedmička. Čo nám prezrádza?

Ilustračný obrázok k článku Poznáte RITUÁL na upevnenie vzťahov počas sv. Valentína? Numerologička prezrádza viac!
Zdroj: pixabay.com

Ruže, dobré víno a romantika. Zamilované páry po celom svete oslavujú sviatok sv. Valentína. Nájdu sa však aj hlasy, ktoré 14. február prirovnávajú ku komerčnej aktivite prefíkaných obchodníkov. Viac o samotnom sviatku a TOP zaujímavostiach, ako vznikol, sa dočítate TU. Vyskúšať si môžete aj valentínsky kvíz.

Valentín z pohľadu numerológie

Dátum 14. február má z numerologického hľadiska mimoriadne pozitívnu vibráciu. Ak čísla v dátume spočítame, vychádza nám sedmička.

„To je číslo, ktoré mnoho ľudí vníma ako symbol šťastia. V numerológii sedmička predstavuje vnímavosť, citlivosť, intuíciu a zrýchlenie priaznivého chodu udalostí. Rovnako priťahuje energiu lásky, napomáha vzniku nových partnerstiev a vo vzťahoch podporuje obrat k lepšiemu,“ približuje našim čitateľom, a nielen tým zamilovaným, numerologička Lí­via.

Sedmička dokáže inšpirovať ľudí k tomu, aby prestali váhať a začali konať. Nebudú tak stagnovať a utiekať sa k predstavám o veľkej láske.

Vplyv čísla sedem vás môže podnietiť k tomu, aby ste sa presťahovali za svojou láskou alebo si naplánovali spoločnú budúcnosť.

Valentín je preto ako stvorený na zásnuby a plánovanie svadby či rodiny. „Pokiaľ chce niekto vo svojom živote podstúpiť pozitívne zmeny, teraz je na to ideálny čas. Venujte sa aktivitám, ktoré naplnia vašu najhlbšiu podstatu. Naberte odvahu a choďte za svojím cieľom,“ povzbudzuje pani Lívia a prináša aj zaujímavý rituál (nielen) na tento deň.

Rituál na upevnenie vzťahov

Na deň sv. Valentína sa robia rôzne rituály. Rituál na upevnenie vzťahov patrí v tento deň k najobľúbenejším. Nie, nebojte sa, nejde o žiadnu čiernu mágiu, ktorou by ste niekomu ublížili či nasilu si získali partnera.

Rituál je len spôsob, ako sa stíšiť a zahĺbiť do srdca. Pomôže vám „vyčistiť“ a upevniť si s dotyčnou osobou vzťah. A nielen ten partnerský.

K rituálu potrebujete dve červené alebo ružové sviečky (podlhovasté, nie čajové), jednu červenú stužku, tanier a zápalky. Na jednu sviečku napíšte svoje meno a na druhú partnerove meno. Sviečky spojte červenou stužkou. Pripevnite ich menším množstvom vosku na tanier tak, aby nespadli. Zapáľte ich a vyslovte želanie („Želám si, aby sa nášmu vzťahu darilo teraz aj v budúcnosti“).

Sviečky nechajte dohorieť. Zo zvyšku roztopeného vosku môžete aj veštiť. Je to na vašej obrazotvornosti, čo v roztopenom vosku uvidíte. Dôležité je, aby obe sviečky dohoreli približne v rovnakom čase. Ak jedna z nich predčasne zhasne, pokriví sa, spadne alebo sa knôt rozdvojí, je to zlé znamenie. V takom prípade je nutné rituál zopakovať.

Prajeme príjemné Valentínske čarovanie a veľa lásky nielen dnes…

Súvisiace články

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM