Magazín Ona

Princezná Kate s novým účesom sezóny: Aj vás omladí o niekoľko rokov!

Je to vôbec ona? Britská princezná z Walesu vyskúšala horúci vlasový trend, ktorý jej náramne pristane! Dámy, skúsiť ho môžete tiež.

Ilustračný obrázok k článku Princezná Kate s novým účesom sezóny: Aj vás omladí o niekoľko rokov!
Zdroj: instagram.com/princeandprincessofwales

Kate, britská princezná z Walesu (41) najnovšie prekvapila verejnosť. Manželka princa z Walesu sa nedávno zúčastnila istej akcii, kde bola neprehliadnuteľná. Či chcela alebo nechcela, Kate Middleton pútala pozornosť! Stačila malá zmena a hravo omladla o niekoľko rokov.

Curtain bangs

„S prichádzajúcou novou sezónou vidíme Kate s jej novým účesom, ktorý je o niečo kratší a má viac vrstiev,“ opisuje osobná štylistka Lisa Talbot pre Daily Mail. Podľa jej slov jej nový účes náramne pristane a svedčí o „mladom a modernom“ členovi kráľovskej rodiny, ktorý chce „prijať nový vzhľad“.

„Svedčí to o dôvere, empatii, láskavosti a túžbe ukázať, že je ako mnohé ženy, ktoré sa môžu a budú meniť s dobou,“ pripomenula vlasová štylistka.

Princezná z Walesu si nechala poradiť a vyskúšala najnovší horúci trend známy pod názvom curtain bangs. A neurobila krok vedľa! Vrstvená ofinka jej náramne pristane.

Hodí sa aj vám!

Trend je vhodný pre všetky dievčatá a ženy, ktoré nechcú veľmi experimentovať, no túžia po malej zmene s veľkým efektom. Výbornou správou je, že sa hodí takmer každej nositeľke. Curtain bangs dodáva okolo tváre extra jas, zdôrazní farbu vlasov a pridá tvar vlasom. Ak sa rozhodnete pre zmenu, pripravte sa na to, že ofinka vám krásne zvýrazní oči.

Curtain bangs nie je pritom žiadnou novinkou a prvý strih siaha až do roku 1960, no terajšia verzia je prispôsobená rôznym štýlom a textúram. Doprajte si ofinku s kučeravými vlasmi, vysokým drdolom či elegantnou sponou.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM