han Zo zahraničia

Seniorka pri plašení holubov vypadla z okna: Visela dolu hlavou na siedmom poschodí!

Mala obrovské šťastie. Záchranári v Prahe mali cez víkend netradičný zásah, keď boli vyslaní k žene, ktorá visela za nohu z okna.

Ilustračný obrázok k článku Seniorka pri plašení holubov vypadla z okna: Visela dolu hlavou na siedmom poschodí!
Zdroj: tn.nova.cz/clanek

Ku staršej žene boli vyslané hliadky pražskej polície. Ako informuje portál TV Nova, len rýchly zásah zabránil tragédii.

„Hneď po oznámení na miesto vyrazili policajti, ktorí udalosť potvrdili a okamžite sa vydali do bytu poškodenej na pomoc. Zásah spomalili bytové dvere,“ prezradil hovorca polície Jan Rybanský.

Bola vyčerpaná

Policajti pred vylomením dverí museli počkať na druhú hliadku. Následne sa pomoci sily dostali do bytu, kde zistili, že staršia žena je už značne vyčerpaná a od pádu zo siedmeho poschodia ju delí len noha. „Museli sme byť opatrní, pretože telo ženy skutočne viselo celé z okna von a držalo len za nohu. Každá rýchla a nepremyslená manipulácia by mohla mať katastrofálne dôsledky,“ doplnil Rybanský.

Napokon sa im podarilo ženu vtiahnuť dovnútra, kde ju prevzali zdravotníci. Dôvod, prečo žena takmer vypadla z okna bol, že sa snažila odplašiť holubov, ktorí sedeli na jej okne.

Niečo viac z politiky

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM