Politika

To sa už ani NEDÁ spočítať: Boris Kollár má mať ĎALŠIEHO potomka!

Bývalá partnerka Borisa Kollára opäť šokovala. Tvrdí, že bývalý predseda parlamentu má mať ďalšieho syna.

Ilustračný obrázok k článku To sa už ani NEDÁ spočítať: Boris Kollár má mať ĎALŠIEHO potomka!
Zdroj: Facebook.com/Barbora Richterová , TASR/Jakub Kotian

Expartnerka bývalého predsedu parlamentu Borisa Kollára opäť prehovorila. Barbora Richterová počas víkendu zverejnila správy, podľa ktorých má mať najznámejší slovenský multiotecko ďalšieho potomka.

Tajný krst?

Podľa zverejnených anonymných správ sa Borisovi Kollárovi narodil syn. Mamičkou má byť 25-ročná Vanessa z Humenného. „V roku 2015 si medzi 11 súperkami vybojovala bronz na juniorských majstrovstvách Slovenska v Bikini Fitness a zároveň získala aj nomináciu na majstrovstvá Európy v Španielsku,“ píše portál Pluska.sk.

Podľa toho, čo Richterová zverejnila, sa mal šéf Sme rodina objaviť v Humennom pred niekoľkými týždňami, kde sa mal zúčastniť krstu synčeka. Oslava prebehla v jednej z tamojších reštaurácií.

To, či je toto tvrdenie pravdivé, je nateraz otázne. Pluska.sk totiž bývalého predsedu Národnej rady SR oslovila, no na otázky redakcie neodpovedal.

Trináste dieťa sa narodilo cez leto

Richterová si do otca svojich dvoch synov kopla aj o deň neskôr. Na sociálnej sieti sa pýta: „Myslíte, že sa Boris Kollár prizná k svojmu potomkovi s Vanessou H.?“ a dodáva: „Alebo, až keď postnem fotku z krstu?“

Poslednou známou mamičkou, ktorá Kollárovi porodila dieťa číslo 13, je 29-ročná Laura Vizváryová. Ich syn Abner sa narodil počas júla. Laura si posledné týždne s Kollárom užívala pobyt v luxusnom Dubaji.

Ďalšie dohady

Barbora Richterová začiatkom novembra šokovala, keď na sociálnej sieti odhalila identitu ženy, ktorá mala Kollárovi porodiť 14. potomka – syna Noela. Tou má byť istá Nikola, ktorá má podľa portálu Nový čas pre ženy iba 20 rokov.

Ak by boli oba dohady založené na pravde, slovenský multiotecko Boris Kollár by bol otcom už 15 detí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Twitter.com/Greg N
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM