ELA Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Čo prinesie magický spln v Blížencoch?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu od 27. do 3. decembra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Čo prinesie magický spln v Blížencoch?
Zdroj: pixabay.com

V pondelok 27. novembra je tu spln v Blížencoch o 10:19 hod. Ak máte problémy so súrodencami, s učením sa, požiadajte o pomoc Lunu.

Mesiac je v znamení Blížencov a Slnka v protikladnom znamení Strelca. „Narodení v týchto znameniach budú novembrový spln prežívať veľmi intenzívne. Spln bude silne emočný a mali by sme sa svojim pocitom venovať. V situáciách, kde je nám dobre, by sme mali zotrvať a v opačnom prípade situáciu riešiť alebo ukončiť,“ uviedla pre TN.cz astrologička a numerologička Hana Černá .

Baran

Máte pred sebou nesmierne úspešný pracovný týždeň. Každým dňom sa vám darí stále viac a viac. Kariérne postupujete, finančne ste v super ziskoch. Vaši nadriadení sú s vami veľmi spokojní. Aj vo vašom osobnom živote sa nebudete mať na čo sťažovať až na malé mráčiky, ale aj tie sa stratia tak rýchlo, ako sa ukázali. Víkend by ste s celou rodinou mohli využiť na návštevu vianočných trhov. Spojíte tak príjemne z užitočným.

Býk

Je pred vami týždeň, počas ktorého budete veľmi vystresovaní, pretože sa vo vašom zamestnaní dejú nepríjemné zmeny, ktoré musíte veľmi rýchlo zakomponovať do doteraz zabehnutých spôsobov práce, a to vás spomalí mať včas ukončené povinnosti, čo sa negatívne odzrkadlí na financiách. Aspoňže v partnerskom spolužití ste spokojní. Vaši partneri majú pochopenie v tom, že sa aj doma venujete pracovným starostiam.

Blíženci

Prvá polovička tohto pracovného týždňa je pre vás hektická, ale nemusíte sa obávať, že by ste to nezvládli, pretože vám vaši nadriadení pripravili veľa dobrých zmien, ktoré budú mať pozitívny dopad hlavne smerom k vašej kariére. Druha je taká pokojnejšia. Ste spokojní sami so sebou. V súkromí očakávajte v strede týždňa iba lásku a opäť lásku. V ďalších oblastiach osobného života je celý týždeň pohodička.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Súvisiace články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM