Magazín

Spoznajte NAJPRÍŤAŽLIVEJŠIE znamenia zverokruhu: Túžia po nich takmer všetci!

Existujú ľudia, ktorí vynikajú krásou či charizmou. Podľa astrológov sa darí najviac zástupcom týchto znamení. Patríte k nim tiež?

Ilustračný obrázok k článku Spoznajte NAJPRÍŤAŽLIVEJŠIE znamenia zverokruhu: Túžia po nich takmer všetci!
Zdroj: pixabay.com

Každé znamenie je jedinečné, no ak sa hodnotí príťažlivosť, astrológovia veria, že len tri znamenia zverokruhu vynikajú medzi ostatnými viac než tie ostatné. Tí, ktorí predpovedajú budúcnosť z postavenia hviezd a planét hodnotili celkové osobnostné vlastnosti jednotlivých znamení a fyzickú krásu. A výsledok? Pozrite sa, kto sa ocitol v trojke najpríťažlivejších znamení zverokruhu.

1. Býk

Okrem toho, že predstavitelia tohto znamenia sú tvrdohlaví a pôžitkárski, vedia pritiahnuť pozornosť. „Prinášajú určitú stabilitu a spoľahlivosť, a v tom sa im dokáže vyrovnať len máloktoré iné znamenie. Ako znamenie, ktorému vládne Venuša, majú zmysel pre krásu a oceňujú pekné veci. Vedia, ako využiť svoj vzhľad a šarm, aby dostali presne to, čo chcú,“ píše So Syncd. Majú auru sofistikovanosti a sebadôvery a to ich robí neodolateľnými.

„Sú tiež neuveriteľne lojálni a oddaní tým, na ktorých im záleží, čo je pre potenciálnych partnerov veľkým prínosom. So svojou prirodzenou krásou a lojálnou povahou niet divu, prečo je Býk považovaný za jedno z najatraktív­nejších znamení zverokruhu,“ dopĺňa tamojší portál.

Kto sa ocitol na druhom mieste? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM