Magazín

VALENTÍN podľa znamenia zverokruhu: Týmto DARČEKOM a gestom potešíte svoju lásku

Valentín je za dverami! Neviete, ako vyjadriť city svojej láske? Astrológovia veria, že takouto „valentínkou“ nič nepokazíte.

Ilustračný obrázok k článku VALENTÍN podľa znamenia zverokruhu: Týmto DARČEKOM a gestom potešíte svoju lásku
Zdroj: Unsplash.com / CC0 1.0

Neviete, ako potešiť svoju milovanú či milovaného na Valentína? Možno vám v tom pomôžu astrológovia. Hviezdy vám budú naklonené, stačí sa len inšpirovať.

BARAN

Najlepším darčekom pre Barana je dobrodružný zážitok, ktorý ho vyvedie mimo zabehnutý rámec. „Prekvapte ho niečím, čo podnieti jeho vášeň a energiu, možno dobrodružným výletom alebo odvážnym zážitkom, ktorý naštartuje jeho temperament,“ pripomína City magazine.

BÝK

Čím potešiť tých, čo sa narodili od 20. apríla až 20. mája? Predstavitelia tohto znamenia sú veľkí pôžitkári. Potrebujú cítiť istotu, komfort a zázemne. Srdce im zaplesá pri niečom, čo spája estetiku a pohodlie. Stavte na vkusný šperk alebo darček, ktorí im poskytne pôžitok.

BLÍŽENCI

Myslite na to, že na tretie zmenenie zverokruhu pôsobí Merkúr a preto sú jeho nositelia intelektuálne založení. Týchto ľudí si získate skôr nečakanými a vtipnými gestami, ako drahými a veľkými prejavmi lásky. Udržte si iskrivý vzťah s Blížencom a prekvapte ho niečím nezvyčajným a zábavným.

KOZOROŽEC

Zemskému znameniu vládne planéta Saturn a preto pôsobí vyzretým dojmom. Je to vytrvalé, ctižiadostivé a zodpovedné znamenie zverokruhu a preto si dobre premyslite svoj darček. Na Kozorožca urobí dojem niečo, čo je symbolom vašej spoločnej budúcnosti. Nepovedia „nie“ ani kvalitným hodinkám a personalizovanými produktami. Potešte ho napríklad originálnym diárom s vašou spoločnou fotkou a inými skrytými symbolmi, ktorých význam poznáte len vy dvaja.

VODNÁR

„Kreatívny Vodnár ocení darček, ktorý osloví jeho zvedavosť a vyjadrí jeho výstredný vkus,“ pripomína tamojší portál. Skúste sa poobzerať po hmatateľnom darčeku alebo zážitku pri ktorom objaví nové zručnosti.

RYBY

Muži aj ženy spája citlivosť a bohatá fantázia. Pre zasnené a emotívne duše si pripravte atmosféru plnú romantiky a lásky. Pripravte svoju partnerovi obľúbenú večeru či milostný list, nezabudnite pritom zapáliť sviečky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM