TOS Správy Rôzne Zo zahraničia

VIDEO, z ktorého sa tisnú slzy do očí: Slepý pes spadol do bazéna, ZACHRÁNILO ho adoptované šteňa!

Bezpečnostné kamery zachytili neuveriteľný príbeh dvoch psov. Adoptovaná členka rodiny zachránila svoju slepú parťáčku pred utopením.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, z ktorého sa tisnú slzy do očí: Slepý pes spadol do bazéna, ZACHRÁNILO ho adoptované šteňa!
Zdroj: Facebook.com/Sassy

Internet dobylo video s dvoma psami v hlavnej úlohe. Jedným z nich je slepá štrnásťročná Luna a druhým Caipirinha. Tú majitelia pred časom zachránili, keď bola opustená a podvyživená.

Srdce v žalúdku

Ako popisuje na začiatku videa majiteľ psov Dustin, keď Luna prišla zo záhrady dnu, všimol si, že niečo nie je v poriadku. Všetko okolo nej bolo mokré.

Posledné dni sa pritom Luna správala dezorientovane. Nedalo mu to a skontroloval záznamy vonkajších kamier. A tam uvidel celé to utrpenie. „Srdce mám až niekde v žalúdku vždy, keď to vidím,“ hovorí.

Ich slepý pes spadol do bazéna. „Bolo požehnaním, že naša adoptovaná Caipirinha bola nablízku a nestrácala ani sekundu. Okamžite utekala k bazénu,“ popisuje majiteľ.

Jediná možná cesta

Spočiatku krúži okolo bazéna, akoby vymýšľala plán. Následne sa celý čas snažila postrčiť Lunu tým správnym smerom – ku schodom. Bola to je jediná možná cesta k záchrane.

Caipirinha napokon úspešne doviedla Lunu ku schodom. Potom ju ešte potiahla z vody. Ako priznáva Dustin, totálne vyčerpaná Luna sa v ten deň druhýkrát narodila.

Majiteľ sa rozhodol video zverejniť, aj keď mohol tušiť, že za tieto zábery ho nikto chváliť nebude.

„Kto so zdravým rozumom nechá slepého psa bez dozoru pri bazéne, rozum sa mi zastavuje… Mohlo to dopadnúť oveľa horšie! Dúfam, že sa majiteľ poučí zo svojej obrovskej chyby,“ píše jedna z komentujúcich pod videom.

„Slepý pes ponechaný bez dozoru okolo otvoreného bazéna. Dalo sa čakať, že sa niečo také stane,“ dočítate sa v inom komentári. Niektorí sa ho snažia zastať. „Ľudia vedia tak rýchlo odsúdiť… Akoby oni nikdy neurobili chyby. Som šťastná, že je Luna v poriadku! Úžasný príbeh."

Napokon, sám majiteľ na konci videa hovorí, že prvú vec, ktorú urobili po zhliadnutí záberov, bolo nainštalovanie zábran okolo bazéna, aby sa táto situácia nikdy viac nezopakovala. „Uvedomujeme si, aké sme v tej deň mali šťastie,“ doplnil.

She wasn’t going to let her best friend suffer! 😲❤️️

Posted by Sassy on Friday, January 6, 2023

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM