Barbara Dallosová Magazín Ona

Jazdí na kosačke a záhradkárči: Pamela už nie je sexsymbol, odhalila svoju SKUTOČNÚ tvár

Pamela Anderson je bezpochyby fenomén. Teraz odhalila svoje najtemnejšie tajomstvá a verejnosť je vo vytŕženi. Kam zmizla výstredná blondínka v sexy pózach?

Ilustračný obrázok k článku Jazdí na kosačke a záhradkárči: Pamela už nie je sexsymbol, odhalila svoju SKUTOČNÚ tvár
4
Galéria

Medzi aktuálne najväčšie hity streamovacej služby Netflix patrí dokument o Pamele Anderson. Snímka s názvom Pamela, príbeh lásky vyvolala veľký rozruch. A nečudo. Hviezdu deväťdesiatych rokov totiž ukazuje celkom inak, než sme zvyknutí.

Pokoj na vidieku

Namiesto štíhlej sexbomby v minimalistických červených plavkách sa nám prihovára nenalíčená päťdesiatnička a o svojom kontroverznom živote hovorí s prekvapivou otvorenosťou.

Pamela odhalí naozaj všetko. Do kamery bez príkras rozpráva o svojom neľahkom detstve s komplikovaným otcom, o pozadí spolupráce s Playboyom, o objektivizovaní, ponížení pri uniknutí jej intímneho videa a v neposlednom rade, o mimoriadne kontroverznom manželstve s rebelom Tommym Lee.

Pamela má dnes za sebou päť manželstiev, má dvoch synov a pôsobí ako celkom obyčajná spokojná žena. Filmárov neprivítala v žiadnom luxusnom sídle, ale v peknom a jednoduchom vidieckom dome vo svojej rodnej Kanade.

„Tak tu teraz žijem. V dome, v ktorom som vyrastala. To je podobne šialené, ako vziať si rockovú hviezdu,“ vtipkuje Pamela na adresu svojho búrlivom vzťahu s Tommym Lee.

Najťažšie obdobie

Pamela bola popkultúrnym fenoménom, v dokumente však prezradila, že vnútri prežívala niečo celkom iné. Chcela byť skutočnou oceňovanou herečkou, no nálepky playmayte sa zbaviť nedokázala. Najťažšie bolo obdobie, keď sa na verejnosť dostala intímna nahrávka. Súdne ťahanice a neustále mediálne pretrasy ju zlomili.

„Doberali si ma vo všetkých talkshow. Bolo to tak potupné. Po tej afére som si pripadala ako nejaká komixová postavička. Stala sa zo mňa karikatúra,“ spomína hviezda Baywatchu.

Pamela tiež vyvrátila, že v súčasnosti žije len zo svojej niekdajšej popularity. Je produktívna, vystupuje na Broadwayi a je so sebou spokojná. „Chcem sa zmieriť so svojou minulosťou. Bez lží. Môj život nie je uplakaný príbeh,“ uzavrie silnými slovami Pamela.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: YouTube.com

Začítajte sa do ďalších zaujímavých tém

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM