TOS Zo zahraničia

Vodič falošného TAXI si vypýtal absurdnú sumu: Zamkol dvere, pre ženu začala NOČNÁ MORA!

Známu psychologičku čakala vytúžená dovolenka na Kapverdách. Najprv sa však potrebovala dostať zo železničnej stanice na letisko.

Ilustračný obrázok k článku Vodič falošného TAXI si vypýtal absurdnú sumu: Zamkol dvere, pre ženu začala NOČNÁ MORA!
Zdroj: Unsplash.com

„Prišla som ráno vlakom do Varšavy. Mama ma už čakala na letisku,“ začína opis udalostí pre portál Fakt.pl Poľka, ktorej presnú identitu kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu nezverejňujú, je však tam známou psychologičkou.

Na stanici si vybrala z bankomatu 100 zlotých, čo je zhruba necelých 22 eur. Ponáhľala sa, aby nezmeškala check-in pred odletom a rýchlo nasadla do jedného z áut medzi stojacimi taxíkmi.

Absurdná suma

„Keď sme sa blížili k letisku, vodič mi povedal, že budem musieť rýchlo vystúpiť, pretože nemôže dlho zostať stáť na parkovisku. Pýtala som sa prečo, veď sú tam parkovacie miesta pre taxíky. Ticho zareagoval, že toto nie je taxi, ale súkromná doprava,“ uviedla žena.

A potom prišiel šok. Za cestu si opýtal 480 zlotých, čo je necelých 105 eur.

„Zamkol dvere. Začala som sa báť. Povedala som mu, že mu dám 100 zlotých, lebo to je všetko, čo pri sebe mám. Obvinil ma, že som zlodejka a presunul auto z parkoviska ďalej,“ priblížila nepríjemné momenty pre Fakt24.pl psychologička.

Ako to dopadlo a na čo si v susednom Poľsku treba dávať pozor? Článok pokračuje na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM