han Zo Slovenska

ANTIRÚŠKAR z piešťanského Lidlu je v nemocnici: Má COVID a potrebuje kyslík!

Pred dvomi týždňami sa odohral protest antirúškarov v piešťanskom Lidli a prišlo aj ku potýčke s políciou. A práve jeden z "aktivistov" by mal byť hospitalizovaný vo vážnom stave s covidom.

Ilustračný obrázok k článku ANTIRÚŠKAR z piešťanského Lidlu je v nemocnici: Má COVID a potrebuje kyslík!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Informáciu priniesol denník SME, ktorý sa odvoláva na vysokopostavený zdroj z bojnickej nemocnice. Práve tam má pacient ležať s ťažkým priebehom covidu.

Ako je na tom?

Podľa ich zdroja je pacient v takom stave, že ho lekári napojili na kyslík. To znamená, že je len krok od toho, aby v nemocnici použili pľúcnu ventiláciu. „Jeho stav je natoľko vážny, že ošetrujúci lekári ho museli napojiť na kyslík,“ píše denník SME.

Má ísť o účastníka medializovaného incidentu z Piešťan, kde polícia zasiahla proti antirúškarom, ktorí si odmietli nasadiť respirátory. Informovali sme vás o tom v tomto článku.

Neskôr prišlo aj ku vulgarizmom na adresu mužov zákona, ktorí napokon zasiahli. Pri potýčke sa zranil policajt a traja muži skončili na policajnom oddelení. Pre dvoch neskôr žiadala väzobné stíhanie.

Ide o bývalého vojaka?

Denník Sme píše, že by v nemocnici nemal ležať 36-ročný exvojak Matej T., práve jeho Okresný súd Piešťany pôvodne zobral do väzby, ale na slobodu ho prepustil krajský súd. Spomínaný muž však na súde tvrdil, že je z rodu „Samson slavien“, čo znamená, že nemôže podliehať žiadnemu právu.

Článok k tomu nájdete TU.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM