Monika Hanigovská Magazín

Extrémne LACNÉ nákupy z paliet: Na Slovensko mieri ruský supermarket, VIDEO

Splní sa sen niektorých Slovákov? Lacné nákupy by mohli byť čoskoro realitou.

Ilustračný obrázok k článku Extrémne LACNÉ nákupy z paliet: Na Slovensko mieri ruský supermarket, VIDEO
Zdroj: YouTube.com/Reprofoto Starej Fotr

Na Slovenský trh by mal vstúpiť ruský maloobchodný reťazec Mere, ktorý láka zákazníkov na nízke ceny. Nájdete v ňom napríklad kilo „vegety“ za 1,35 eura, liter a pol talianskeho vína za niečo cez 3 eurá alebo kilogram čokoládových bonbónov za 4,9 eur. O novinke informoval portál HNonline.

V Čechách už nakupujú

Výhodné nákupy si momentálne užívajú naši susedia. Na českom trhu sú tri obchody, pričom do dvoch rokov by malo byť v krajine približne 50 predajní. Informuje o tom TapWeb.

Ruský reťazec nájdete aj v Belgicku, Francúzsku, Taliansku, Nemecku, Poľsku, Rakúsku, Rumunsku, Veľkej Británii, v pobaltských krajinách, ale napríklad aj v Španielsku.

Bez krásnych regálov

No nízke ceny sa odrážajú na vizuálnej identite prevádzok. „Naša stratégia je ponúknuť zákazníkovi čo najnižšiu cenu. Šetríme na všetkom tak, aby naše náklady boli čo možno najnižšie. To znamená prevažne paletový predaj bez krásnych regálov,“ pre portál TapWeb priblížila stratégiu Natalie Sinkina.

Maloobchodný reťazec tak pripomína skôr sklad ako obchodný reťazec.

Okrem určitého nepohodlia sa zákazníci musia pripraviť na to, že v nich nakupujú priamo z paliet, pričom produkty majú väčšie balenia. Ako informoval TapWeb, na slovenský trh by mal nový maloobchodný hráč vstúpiť v priebehu tohto roka.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM