Zo zahraničia

OBROVSKÁ tragédia: Päť príbuzných NARAZ vyskočilo zo siedmeho poschodia!

Štyroch ľudí našli vo štvrtok mŕtvych pod sedemposchodovou obytnou budovou vo švajčiarskom meste Montreux, uviedla tamojšia polícia.

Ilustračný obrázok k článku OBROVSKÁ tragédia: Päť príbuzných NARAZ vyskočilo zo siedmeho poschodia!
Zdroj: google.com/maps

Piatu osobu previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Informovala o tom agentúra AP.

Švajčiarsky denník Blick s odvolaním sa na neidentifikovaného predstaviteľa polície uviedol, že všetci piati z budovy skočili.

Regionálny policajný hovorca Alexandre Bisenz pre AP uviedol, že tieto mediálne informácie nemôže bezprostredne potvrdiť. Ako spresnil, v prípade stále prebieha vyšetrovanie. Osoby boli podľa neho nájdené vo štvrtok zhruba o siedmej hodine ráno.

Polícia nespresnila, či boli obete švajčiarskej alebo inej národnosti. Policajné a záchranné tímy na mieste nešťastia vztýčili biele stany a na najvyššom balkóne budovy sa nachádzali forenzní vyšetrovatelia.

Noviny Le Temps, vychádzajúce vo francúzskom jazyku, uviedli, že podľa výpovedí susedov žila v dotknutom byte päťčlenná rodina vrátane dvoch tínedžerov a starej matky. Noviny citovali jedného zo susedov, Claudea Rouillera, ktorý uviedol, že z bytu nebolo počuť žiadne zvuky.

Montreux je turistami vyhľadávané mesto na brehu Ženevského jazera a známe je výročným jazzovým festivalom, pripomína AP.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM