han Magazín

Štartuje LOTÉRIA pre zaočkovaných: Známi moderátori, zábavný program a veľké výhry!

Prvý diel z celkovo dvanástich je na programe už dnes o 20.30 v priamom prenose na RTVS. Reláciu s názvom Byť zdravý je výhra moderuje Vera Wisterová a Marcel Forgáč.

Ilustračný obrázok k článku Štartuje LOTÉRIA pre zaočkovaných: Známi moderátori, zábavný program a veľké výhry!
Zdroj: www.rtvs.sk

Ako informuje Ministerstvo financií všetci zaočkovaní a zaregistrovaní na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk budú už dnes o 20:30 zaradení do živého losovania. „Piati z výhercov môžu získať najvyššiu prémiovú výhru – 100 000 eur. V prípade, ak vyžrebovaný záujemca nesplní všetky podmienky, napríklad nezodpovie správne heslo v určenom časovom limite, vyhráva automatickú výhru vo výške 1 000 eur,“ vysvetľuje rezort, ktorého šéfom je Igor Matovič.

Lotériu „zastrešuje“ práve Matovič, ktorý si od relácie sľubuje, že sa ľudia na Slovensku vo väčšej miere začnú očkovať. Do dnešného dňa sa do hry zaregistrovalo približne 600-tisíc ľudí z celkového počtu dvoch miliónov zaočkovaných. Dohromady je na lotériu vyčlenených 21 miliónov eur.

Vysoké výhry

Počas prvej časti a nasledujúceho týždňa je na výhry pripravených dokopy 1,85 milióna eur. „V nedeľu sa bude hrať o státisícové prémie. Od pondelka do piatka získa okrem toho 125 ľudí výhru od tisíc do 10-tisíc eur. Najnižšiu výhru – sto eur – získa raz týždenne 10-tisíc ľudí,“ uviedol portál Nového Času. Očkovacia prémia sa bude zdaňovať ako finančná výhra v bežnej súťaži. Takže sumy nad 350 eur dostane výherca na účet po zdanení 19-percentnou sadzbou.

Ako súťažiť?

  • byť zaočkovaný na Slovensku registrovanou alebo neregistrovanou vakcínou, mať telefónne číslo a účet v banke
  • byť zaregistrovaný na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk a mať unikátny kód, ktorý obdržíte od ministerstva
  • pozerať program na RTVS, kde vyhlásia heslo k 100-tisícovej prémii
  • vziať telefón do 20 sekúnd a povedať heslo k 100-tisícovej prémii

Priamy prenos

RTVS bude všetkých dvanásť dielov vysielať takmer hodinu naživo pod moderátorskou taktovkou Wisterová – Forgáč. Program bude mať zábavný charakter a prídu aj populárni hostia. „Ja to vidím, ako takú príjemne strávenú hodinku,“ prezradila Vera pre portál RTVS. „Nehovoriac o tom, že môže zaznieť vaše meno,“ narážal na výhry Marcel.

„V prvej časti sa môžu diváci tešiť na hudobného hosťa Peter Bič Project, zlatú olympijskú medailistku Zuzanu Rehák-Štefečekovú či moderátora Neskoro večer Petra Marcina,“ uviedla pre Nový Čas hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM